Про лебедів і не тільки. Повертаючись до написаного

70671727 1317868988393820 5948754452008665088 n
Поділитися новиною

70671727 1317868988393820 5948754452008665088 nШановна редакціє, думаю, що вашим читачам буде цікаво дізнатися продовження історій, які були висвітлені у попередніх номерах газети та соцмережах.

Мабуть, багатьом читачам вашої газети було зрозуміло, чим закінчиться тяганина, яка розпочалася з доповідної, що була надрукована у газеті та подана голові районної ради.

Так, комісією з аграрних питань та охорони навколишнього середовища по цьому питанню було винесено рішення (хай миряться, а ми в кінці року подивимося та приймемо рішення). Тільки хто глибоко вдумався в ціль комісії? Було зрозуміло, що основною справою було виправдати комісію, яка прийняла керівником ландшафтного парку «Гадяцький» Огризька В.І. Так як згідно Положення про ЛП «Гадяцький», на посаду приймається особа з вищою освітою відповідного спрямування, що в Огризька і не «пахло». А повинно було розглядатися питання виконання обов’язків та відносин працівників парку під керівництвом Огризька В.І. та скоєння ним кримінального злочину. Забігаючи наперед, скажу, що цей злочин не тільки кримінальний, але далеко аморальний. Керівник природоохоронної установи продає Червонокнижних птахів (жах!).

Відразу після так званої комісії розпочалися, як виявилося, мої останні трудові будні. Останні тому, що останні, а трудові, бо я все ж таки продовжував працювати, але у ще гірших умовах, ніж раніше. Можна сказати, ненормальних умовах, які придумував так званий керівник. Наприклад, для охорони водних об’єктів виїздити без човна, будувати якісь споруди на території РЛП і т.п.

А основна задача Огризька була «з’їсти мене», як непокірного інспектора державної служби охорони, завдяки якому люди дізналися правду про ситуацію, що склалася в РЛП, і спровокував її саме так званий керівник Огризько.

Із поставленим завданням, можливо навіть із допомогою вищого керівництва, Огризько справився миттєво і успішно.

За місяць я отримав дві догани, які обов’язково оскаржуватиму у судовому порядку, а також звільнення за порушення трудової дисципліни та прогули.

Але я звертаюся до вас не для того, щоб поскаржитися на свою долю, а для іншого. Хотілося б задати кілька запитань читачам газети.

Чи може такий керівник, що з усіх боків паплюжить природоохоронне законодавство, торгує Червонокнижними птахами і зовсім не компетентний, очолювати таку установу, як РЛП?

Друге запитання до вищестоящого органу, Гадяцької районної ради, яка віднеслась з неабиякою лояльністю до Огризька. Вважаю і маю деякі підстави думати, що через те, що замовчував (темні справи) стосовно бурової установки, яку змонтували на території природо-заповідного фонду України, а саме Бобрицька площа, чим повністю знищили дану територію, як об’єкт природо-заповідного фонду. Саме Огризько повинен був «бити в усі дзвони», охороняючи разом зі мною цей об’єкт. Але мені був наказ мовчати, сам він обмежився доповідною до райради. А самі звернення з його боку були потрібні зовсім не в ті органи. За ці дії разом із Огризьком повинні сидіти на лаві підсудних також і деякі керівники району.

Третє запитання до Гадяцького ВП. Чому немає відповідного, адекватного реагування на подану мною заяву (№4506 від 16.09.2019р.), щодо скоєння злочину гр. Огризьком В.І., а саме: продажу Червонокнижних птахів. Бачу, у цьому питанні також лояльні причини (колишній працівник поліції, де і донині діє кругова порука).

Отже, виходить, як у казці, «правди в світі немає», але є час її пошукати у центральних засобах масової інформації, прокуратурах усіх рівнів, міністерстві екології тощо.

М.В. Луцай, 21.10.19.

Нагадаємо, з чого все починалося. У вересні інспектор ландшафтного парку звинуватив керівника у злочинних діях.

Згодом, питання розглянули на профільній комісії районної ради. Про результати читати тут. 

1 коментар до “Про лебедів і не тільки. Повертаючись до написаного

  1. Микола Васильович остинь, сходи до попа вокзальського замолись. Був колись Микола Васильович, а став Колько. Колько, а де ділись гусі -лєбєді Федорова, до Зайка Сашка одніс на копченіє???

Comments are closed.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...