Байкер із Гадяччини одружився на Сюзанні Елпі

37320083
Поділитися новиною

37320083Традиції існують, щоб їх порушувати – і Сюзанна Елпі це підтверджує. Замість білої сукні – вбрання у червоних і чорних кольорах, замість заквітчаної машини – мотоцикл, замість традиційного маршу Мендельсона – потужні ритми року. 15 жовтня у Гребінці одружилась байкерська пара, повідомляє grebenka.com

Весілля Сюзанни Елпі
 Обранець Елпі – байкер з Гадяцького району, мотомеханік Олександр “Єнот” Корпашко. Молодята спрощують гіпотези про цікаве положення нареченої та жартома кажуть, що причиною одруження стали смачний борщ Елпі та золоті руки Єнота.

Дату було обрано не випадково: днем раніше відзначався День українського козацтва, а наречений – прямий нащадок запорізьких козаків. В генеалогічному дереві Елпі – всесвітньо відомий спортсмен та польський граф.

Сюзанна Елпі
 Олександр прийшов на розпис пішки, тоді як Сюзанна у святковому вбранні приїхала за кермом мотоциклу. До урочистої зали наречені заходили окремо: він – під трек AC/DC, вона в супроводі брата – під трек Scorpions. На скромній церемонії були присутні друзі з Гребінки та Києва. Від гостей лунали привітання в байкерському та рокерському стилі, а по закінченню новоспечена дружина передала кермо сталевого коня чоловікові. Житиме подружжя в Гребінці.

Зі слів молодят, вони не хотіли ані традиційного розпису, ані святкування в форматі бенкету. “Тамада, конкурси, море випивки – це не наш формат. Наше – це зібратись вузьким колом, де можна просто бути собою”.

“БМ”

 

LIVE OFFLINE
track image
Loading...