«Я не знаю із ким балакаю…»

биков
Поділитися новиною

биковТак начальник Гадяцького відділу поліції Євген Биков, відповів кореспонденту тижневика на телефонний дзвінок.

Минулого тижня ми в телефонному режимі звернулися до нього, щоб отримати офіційний коментар стосовно кількох резонансних кримінальних справ. До цього Євген Биков позиціонував себе як правоохоронця, відкритого до спілкування з журналістами, роздавав усім свої візитки з номером телефону і наполягав звертатись прямо до нього із будь-якими питаннями і в будь-який час доби. Раніше ми так і робили – телефонували із офіційного номера тижневика, представлялись, а начальник ВП оперативно відповідав на наші питання. Зручно, погодьтеся? Не потрібно домовлятися про зустріч і бігти – записав собі на диктофон розмову і працюй далі.

Таостаннім часом Є.Биков, напевно, трохи змінив свою позицію – на перше питання відповів, а коли ми поставили наступне (про результати справи по закатованих пенсіонерах у Сергіївці, подія сталася рік тому), він коментувати чомусь не захотів. Каже:

«Давайте ви краще прийдете, ми побалакаєм очно. А то я ж не знаю з «Базар Медіа» ви чи не з «Базар Медіа». Я ж не знаю! Бувають випадки, коли телефоном «завладєвают» зловмисники. Правильно? Я не знаю, із ким я балакаю , а ви питаєте про кримінальні справи, по яким ведеться розслідування. Приходьте, побалакаєм.»

Не очікували такого повороту, але зібрались і відразу після телефонної розмови пішли у поліцію. Проте…начальника на робочому місці не було. Виявляється, того дня (8 жовтня) він ще вранці поїхав у Полтаву на підсумкову колегію в Головне управління поліції Полтавщини.

От вам і співпраця!

Оксана Кириченко

LIVE OFFLINE
track image
Loading...