Авто Гадяцького ВПАУ, яким збили пішохода, повернули власнику

зняли арешт
Поділитися новиною

зняли арештЗгідно даних сайту Єдиного реєстру досудових розслідувань стало відомо, що 20 вересня 2019 року у приміщенні Гадяцького районного суду розглядали клопотання про скасування арешту автомобіля ЗАЗ «Sens», який є власністю ДНЗ «Гадяцьке ВПАУ».

Нагадаємо, 5.04. 2019 року до чергової частини Гадяцького ВП надійшло повідомлення по лінії «102» від громадянина, 1986 року народження, жителя м. Гадяч, про те, що в м. Гадяч по вулиці Шевченка водій транспортного засобу ЗАЗ «Sens» здійснив наїзд на пішохода, який переходив дорогу в невстановленому місці, в результаті чого пішохід, 1946 року народження, доставлений у приймальне відділення Гадяцької ЦРЛ. Після огляду черговий лікар констатував у потерпілого тілесні ушкодження у вигляді ЗЧМТ, струсу головного мозку, перелому кісток лівої гомілки, забій тазу.

У рамках кримінального провадження 10 квітня 2019 року ухвалою слідчого судді Гадяцького районного суду Полтавської області було накладено арешт на автомобіль марки ЗАЗ «Sens» на час проведення експертиз.

17.09.2019 року до Гадяцького районного суду звернувся представник власника майна О. Мигаль із клопотанням про скасування арешту майна, мотивуючи його тим, що ухвалою Гадяцького районного суду від 19.06.2019 року за клопотанням старшого слідчого Гадяцького ВП ГУНП накладено арешт на авто марки ЗАЗ «Sens» на час проведення експертиз. На даний час слідчими органами проведені всі необхідні технічні експертизи, досліджені обставини скоєння ДТП, опитані учасники та свідки пригоди. Оскільки авто необхідне для учбового процесу в ДНЗ і передача автомобіля не призведе до втрати доказів, просили зняти арешт із майна та повернути власнику .

У судовому засіданні старший слідчий О. Михайловський пояснив, що на даний час у кримінальному провадженні №12019170130000210 проведено всі необхідні експертизи, тому він вважає за можливе скасувати арешт на авто марки ЗАЗ «Sens», який належить ДНЗ «Гадяцьке ВПАУ», та повернути його власнику.

Керуючись ст.174 КПК України,слідчий суддя ухвалив клопотання задовольнити: скасувати арешт і повернути автомобіль марки «ЗАЗ» модель «Sens», 2016 року випуску, сірого кольору, свідоцтво про реєстрацію ТЗ, виданого Центром 5345 ДНЗ «Гадяцьке вище професійне аграрне училище», директором якого є О.Мигаль.

«БМ»

Фото «БМ»

9 коментарі до “Авто Гадяцького ВПАУ, яким збили пішохода, повернули власнику

  1. Шановний редакторе Базар Медіа , наразі розмовляти про повернений автомобіль немає сенсу! Я всі питання вирішив зі старшим слідчим Гадяцького РВ шановним паном Михайловським Олександром , він закрив кримінальне провадження стосовно мого любого сина, який збив нікому не потрібного діда Каннунікова !!!!!! Сашко Михайловський з мого благословіння вже з жінкою і дитиною день тому вилетів на відпочинок в Арабські Емірати!!!!! Я в котрий раз повторюю, не роздувайте повітря та бульбашки навколо мого підлеглого та за сумісництвом мого Сина – Дмитра, він не в чому не винен, і ніколи не буде винен поки в нього є такий батько – Мигаль Олександр Миколайович!!!

  2. Що за коментар такой? Мигаль О. М. ніколи такого не написав би, це наклеп. Олександр Миколайович дуже порядна і чесна людина, а хто хоче облити його брудом, то має на меті власні інтереси

  3. Те, що написано нібито від Олександра Мигаля – ганебний наклеп, брехня. Це порядна людина, яка такого ніколи не зробить. Знаю, що багато хто хоче облити брудом цю людину, та хай це буде на їх совісті, якщо вона у них є!!!

  4. [quote name=”Мигаль Олександр”]Шановний редакторе Базар Медіа , наразі розмовляти про повернений автомобіль немає сенсу! Я всі питання вирішив зі старшим слідчим Гадяцького РВ шановним паном Михайловським Олександром , він закрив кримінальне провадження стосовно мого любого сина, який збив нікому не потрібного діда Каннунікова !!!!!! Сашко Михайловський з мого благословіння вже з жінкою і дитиною день тому вилетів на відпочинок в Арабські Емірати!!!!! Я в котрий раз повторюю, не роздувайте повітря та бульбашки навколо мого підлеглого та за сумісництвом мого Сина – Дмитра, він не в чому не винен, і ніколи не буде винен поки в нього є такий батько – Мигаль Олександр Миколайович!!![/quote]
    Нешановний “Олександре Миколайовичу”, справжній Олександр Мигаль людина освічена, тому писати так безграмотно не буде. Не робіть з мухи слона! Якщо у вас так багато вільного часу,що ви займаєтеся наклепами, повчіть краще Правила дорожнього руху, щоб розбиратися в ситуації, а не зводити наклепи !

  5. Я, як сторона потерпілого в даній ДТП, заявляю, що ніякого відношення до цитат Мигаля О.М. наша сім’я не має. Справу дійсно закрили і закрили незаконно, порушуючи ч. 2 ст. 9 КПК України. Тому стверджувати про порядність відомих і знаменитих в Гадячі я б не поспішала. А освідчені люди є не лише в сім’ї заслуженого вчителя.

  6. Нешановний “Олександре Миколайовичу”, справжній Олександр Мигаль людина освічена, тому писати так безграмотно не буде. Не робіть з мухи слона! Якщо у вас так багато вільного часу,що ви займаєтеся наклепами, повчіть краще Правила дорожнього руху, щоб розбиратися в ситуації, а не зводити наклепи ![/quote]

    Дивлюся, у Вас вільного часу не менше, щоб писати коментарі на захист такої порядної людини!
    Як Ви сказали: “Не робіть з мухи слона!”, цікава б була ваша позиція, якби не дай Бог, щось подібне сталося з Вашим рідним, Ви б звісно мовчали б!!!

  7. [quote name=”Світлана Анатоліївна”]Те, що написано нібито від Олександра Мигаля – ганебний наклеп, брехня. Це порядна людина, яка такого ніколи не зробить. Знаю, що багато хто хоче облити брудом цю людину, та хай це буде на їх совісті, якщо вона у них є!!![/quote]

    Я Вам скажу, захисниця з Вас ніяка, бо що ж таку добру і порядну людину багато хто хоче облити брудом? Ще скажіть, що то все заздрники! І якраз про совість я б тут мовчала, бо скалічивши людину, вона аж нікого не мучить. Доречі, це просто для роздумів, там кожного дня ходять дітки до ліцею, і саме для цього на тому відрізку шляху стоїть обмеження швидкості 30 км.

  8. Цікаво, дуже цікаво! Як це слідчий закрив справу, коли людина скалічена????? Це ж тілесні мінімум середньої тяжкості! Бачив фото ,що скло проломане в автівці, швидкість не меньше 60 повинна бути для такого удару, та ще й знак висить з обмеженням 30 , сфальсіфікували мабуть геть усе починаючи з експертизи, закінчуючи недопитом свідків!!!! Якщо це сталося біля освітнього закладу,там є записи з відеокамер але на 100% впевнений, що запису немає :-)))))) Хтось в Гадячі грає в камікадзе!!! Цікаво , яку позицію займає прокуратура , це ж неозброєним оком видно ,що фальсифіковано все!

  9. Якщо у вас так багато вільного часу,що ви займаєтеся наклепами, повчіть краще Правила дорожнього руху, щоб розбиратися в ситуації, а не зводити наклепи ![/quote]
    Хотів би я запросити отого хлопчинку який збив і літнього чоловіка на якого наїхали ,на трибуну в центр міста , щоб зібралися люди, жителі міста Гадяч та подивилися як папусін синочок разом зі своїм БАТЬКОМ, адвокатом,слідчим, стоять з брошурами “Правила дорожнього руху” в руках біля мікрофону, а біля них сидить на стільчику скалічений дід якого він збив, і як з піною у рота взявши до своїх рук мікрофон Мигаль доказував би людям, що його син не винен, що дід сам пригнув на лобове скло авто і що на його боці правда. І ще маю припущення, якщо ви так хочете ,щоб коментатор почитав правила дорожнього руху, то ви мабудь людина яка знайома з матеріалами кримінального провадження, і ви один з тієї трійці , які стоять на трибуні…..

Comments are closed.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...