Лютенська школа і гроші. Продовження

школа Лютенька
Поділитися новиною

школа ЛютенькаРеакція на публікацію  У Лютенській школі закони не діють.

Шановна редакціє! До вас звертаються батьки учнів 9 класу Лютенської ЗОШ I-III ст.

У номері 36 від 19.09.19 р. була опублікована стаття «Закони не писані». Доводимо до вашого відома, що інформація, яка викладена у статті, була неправдивою. Колектив батьків нашого класу не розуміє, чому з естетичних міркувань не вказане прізвище автора інформації без згоди інших батьків, не перевірена інформація. Опублікована сума 42 тис. грн. Перший внесок 1800 + 200 грн щомісяця, тоді виходить 84 тисячі. Писали, не задумуючись. Шановна мамо, якщо ви не вмієте рахувати і слухати, потрібно було звернутися ще раз за поясненнями до інших батьків. Пояснюємо: наші діти – випускники, ми хотіли зробити їм свято. Директор школи Володимир Шаповал не має відношення до наших коштів, і батьківський комітет обирають батьки, а не директор. І те, що школа одна з найкращих у районі – велика заслуга директора і педагогічного колективу. Ми, батьки, не розуміємо, чому облили брудом директора, батьківський комітет і колектив батьків нашого класу.

Усього 19 підписів.

У понеділок до редакції телефонував і директор школи. Зробив зауваження, що неправильно вказана стаття Закону «Про освіту». Погрожував судовим позовом. Потім кинув слухавку.

Завітала до редакції і голова батьківського комітету 9 класу, яка і принесла лист. Назвала публікацію у газеті абсолютною брехнею, але згодом підтвердила, що ремонт у класній кімнаті дійсно планували зробити, замінити шпалери і придбати лінолеум на 5 тис. грн.

“БМ”

 

1 коментар до “Лютенська школа і гроші. Продовження

  1. Нажаль, нічого не міняється! У школі гроші як збирали, так і будуть збирать, і ніхто нікого не питає, чи є в батьків гроші, чи не має. Якщо не можеш внести в касу необхідну суму, причин ніхто не вияснятиме, а зроблять тебе другим сортом. Свято для дітей – це, звичайно, добре, але, чи потрібено ці грандіозні масштаби святкування? У минулому році дочка була випускницею, і коли ми з нею поїхали в Полтаву вибирати випускну сукню, і сказали в магазині, що ми з Гадяча, продавці відповіли: “А, це ж Гадяч, там люблять випендриться!”

Comments are closed.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...