5 порад, як гадячанам позбутися осінньої хандри

proshhaj osennyaya handra 7 sposobov vernut sebe tonus 920045 7iQIN1Qh 1024x576
Поділитися новиною

proshhaj osennyaya handra 7 sposobov vernut sebe tonus 920045 7iQIN1Qh 1024x576Вітаміну D стає все менше, пожовклого листя більше, а такі улюблені шорти та футболки прийшов час ховати далеко у шафу, разом із відпустками на березі моря, пікніками та літніми прогулянками. Можливо, ви сприймаєте осінь саме так: із сумом та нелюбов’ю до ранніх, прохолодних тепер підйомів. Але що, коли повернути ставлення до осені на 180°?

Осінній смуток — часте явище у багатьох людей. Воно спричинене переходом від теплого літа, припиненням сезону відпочинку, погіршенням погоди… Але боротися із цим станом не можна, а просто необхідно. Інакше ви просто проґавите такі щасливі моменти свого життя та своїх близьких. Тож, заварюйте гарячий чай, де б ви не були, і плануйте справи під кодовою назвою “Осінь без хандри!”

Плануйте!
Аби відволікатися від роздумів про осінь, погану погоду та інші неприємні речі — ставте перед собою цілі, розбивайте їх на невеликі задачі і плануйте своє життя. Таким чином, ви просто забудете про “депресію” і будете жити своїм життям, досягаючи поставленої мети.

Розфарбуйте свою осінь
Аби додати барв у цю похмуру пору року з її вітрюганами, дощами та грязюкою — оточуйте себе різнокольоровими речами для підняття настрою та продуктивності. Так, можна трішки “розфарбувати” свій осінній гардероб, придбавши смішний кольоровий шарф, светрик, капелюх. Повісити на стіну власну картину, де буде якомога більше теплих кольорів… Дівчатам радимо придивитися до різнокольорового манікюру та яскравих губних помад.

Домашній затишок
Спечіть печиво, заваріть глінтвейн, надягніть теплі носочки та закутайтесь у теплий пледик. Сюди ж можна додати якийсь сітком, рідну людину поруч та передвихідний день, коли всі важливі справи закінчено, а до нових ще так далеко.

Запам’ятайте цей момент
Моменти взагалі варто кропітливо збирати не тільки у спогади, а у фотоальбоми. Тому скоріше збирайте крутий фото-лук (із референсів, або вигадуйте власний), шукайте друга із фотоапаратом і йдіть фотографуватися! Пийте каву, кидайтесь листям, робіть смішні фотознімки. Створюйте емоції самі, не чекаючи, що їх хтось подарує. До речі, доведено, що фототерапія – це чудовий антидепресант.

Осінь — не привід сидіти вдома
Осіння прохолода, гарні заходи сонця, чудові пейзажі… Навіщо це пропускати? Пройдіться вулицями з улюбленими піснями в навушниках, близькими людьми, або влаштуйте осінню пробіжку. Все це не просто відволіче від хандри, а й підніме настрій, оздоровить та надихне.

За інформацією з Інтернет-мережі

LIVE OFFLINE
track image
Loading...