КОЛИ НІКОМУ НЕ ПОТРІБЕН

атб
Поділитися новиною

атб883 поширення, більш ніж 449 тисяч! переглядів і 342 коментарі – це абсолютний рекорд відео, які ми викладали на офіційній сторінці тижневика у Фейсбук. 

Кількахвилинний ролик, відзнятий на камеру мобільного телефону, нам надіслали 2 вересня. Біля каси місцевого супермаркету «АТБ» видно чоловіка, на вигляд йому близько 35-ти років, одягнений у спортивну кофту, але без штанів, лише у спідньому. Спершу він поводився адекватно, викладав із кошика продукти, але за ним пильно слідкували охоронці. Як стає зрозуміло у ході відео, чоловік набрав продуктів, але грошей, щоб заплатити за них, не мав. Тому згодом з’являється правоохоронець, який просить чоловіка покинути супермаркет. У ході розмови між ними зав’язується конфлікт – чоловік зриває кепку із поліцейського, той штовхає його на підлогу. Закінчується усе тим, що поліцейський витягує чоловіка із супермаркету. 

Це відео виявилось досить резонансним і його коментували користувачі соціальної мережі із різних куточків України. Як виявилось, головний герой – житель Лютеньки. Із коментарів зрозуміло, що лютеньчани його добре знають, пишуть, що він кілька місяців тому проходив лікування в одній із лікарень Полтави, а після цього зник. Кажуть, що напередодні його бачили на узбіччі дороги Зіньків-Гадяч, а згодом він, в такому ж вигляді, блукав гадяцькими магазинами. Прикро, що серед усіх, хто його зустрічав, не знайшлося того, хто б допоміг… 

…Невдовзі після цього випадку, чоловік з’явився у Лютеньці – блукав на території школи, добряче налякав дітей. Кажуть, що про це повідомили голову сільради. Нібито, ніхто із рідних не виявив бажання піклуватись про бідолаху, тому його знову відправили до медичного закладу. 

«БМ»

ТОП-ВІДЕОПЕРЕГЛЯДІВ СТОРІНКИ «БМ» У ФЕЙСБУК

12 квітня цього року ми опублікували відео під назвою «Газовий «терорист», яке набрало 120 тисяч переглядів. Головний герой – гадячанин, він перекрив газовий стояк, встановлений на його подвір’ї і веде до будинку сусідів. Через «тероризм» сусідка близько двох тижнів залишалася без газопостачання. 

 

39 тисяч переглядів зібрало відео ДТП, яке сталося 18 серпня – пригадуєте, водій (до речі, із явними ознаками алкогольного сп’яніння) на Фольксваген Туарег на шаленій швидкості виїхав за межі проїжджої частини та врізався в дерево, яке від сильного удару розірвало навпіл. 

26 тисяч разів переглянули відео, зняте у Красній Луці 24 травня. Жителі села скаржились на погане самопочуття після внесення орендарем хімікатів на полях поблизу села. Окрім цього, тоді ж пасічники зафіксували масштабну загибель бджіл. На місце події виїздили правоохоронці, начальник Держпродспоживслужби і голова ОТГ.

Також досить популярним – більше 15 тисяч переглядів – стало відео, зняте працівником редакції 25 липня – через погане обслуговування багатоквартирного будинку комунальниками, вода під час зливи хлинула у квартири та на сходовий майданчик. 

 

LIVE OFFLINE
track image
Loading...