У Гадяцькому районі відкрили поліцейську станцію

станція 02
Поділитися новиною

станція 02У Сергіївській об’єднаній територіальній громаді Гадяцького району 18 вересня урочисто відкрили поліцейську станцію. Для роботи дільничного офіцера поліції створені належні комфортні умови для виконання функціональних обов’язків, пов’язаних із забезпеченням публічної безпеки й порядку в громаді.  

«Завдяки об’єднанню зусиль нам вдалося створити комфортні умови для роботи правоохоронців. На території сіл об’єднаної громади встановили камери відеоспостереження, а приміщення оснастили якісною технікою та спеціальним зв’язком» – розповів голова Сергіївської ОТГ Ігор Лідовий.

Начальник сектору превенції Гадяцького відділу поліції Андрій Пасько подякував громаді за співпрацю, довіру й підтримку поліції району.

«У взаємодії поліції з органами місцевого самоврядування та громадою нам вдалося створити поліцейську станцію, де кожен із членів громади на місці матиме можливість отримати швидку і якісну допомогу у разі потреби.

 Станція завжди відкрита для спілкування, консультацій та правової підтримки, що сприятиме налагодженню взаємовідносин між суспільством і поліцейськими та формуванню довірливих відносин», – зазначив Андрій Пасько. 

На Полтавщині це вже сьома поліцейська станція, яка працює задля комфортного безпекового середовища в місцевих громадах області. 

 
Відділ комунікації поліції Полтавщини 
за матеріалами Гадяцького відділу поліції

LIVE OFFLINE
track image
Loading...