В ГАДЯЦЬКОМУ РАЙОНІ ПОЛІЦІЯ ЗАТРИМАЛА ЧОЛОВІКІВ, ЯКІ ПЕРЕВОЗИЛИ ЛІС БЕЗ ЖОДНИХ ДОКУМЕНТІВ

1 14 768x498
Поділитися новиною

1 14 768x498Близько 13-ї години поліцейські охорони Миргородського міжрайонного відділу на маршруті патрулювання затримали трактор з причепом, завантажений деревиною. Про це повідомляє пресслужба ГУ НП в Полтавській області.

Під час несення служби поблизу села Сари Гадяцького району поліцейськими охорони звернено увагу на трактор, причеп якого був завантажений спиляним сосновим кругляком.

Транспортний засіб, у якому знаходилось двоє чоловіків зупинили для перевірки. Однак жодних документів, які б могли підтвердити законність перевезення деревини у водія та пасажира не було.

“У разі підтвердження незаконності заволодіння деревиною чоловіків чекає притягнення до кримінальної відповідальності за ознаками статті 246 Кримінального Кодексу України. Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді штрафу від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешту на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк, з конфіскацією незаконно добутого”, – йдеться у повідомленні.

2 коментарі до “В ГАДЯЦЬКОМУ РАЙОНІ ПОЛІЦІЯ ЗАТРИМАЛА ЧОЛОВІКІВ, ЯКІ ПЕРЕВОЗИЛИ ЛІС БЕЗ ЖОДНИХ ДОКУМЕНТІВ

  1. Останні п”ять років старенький Зил, набитий дубами кожного дня, ніхто не помічав на дорогах району??? Чи “не положено” було помічать?

  2. Оце так піймали злодіїв, за три пенечка до стінки ставлять!!! А знищений майже весь ліс у районі і грошей немає – це поліція не бачить??? Стидно поліцаям за такі дії повинно бути – стидно!!!

Comments are closed.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...