Зі святом!

DSC 7417 копия
Поділитися новиною

DSC 7417 копия8 вересня – День працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості!

Гадяцький район та місто асоціюється з нафтовою та газовою промисловістю. А серед провідних професій і досі поширені розвідники надр, буровики, оператори, транспортники і будівельники.

Так склалося, що більшість жителів міста та району працюють у цій галузі все життя. Тут є і династії, коли в одній бригаді працюють батько, сини та онук. Кажуть, що вахта, як сім’я – люди постійно разом. Працівників об’єднує міцна чоловіча дружба – вони родичаються, відпочивають сім’ями, відзначають свята, ділять біди, допомагають один одному.

Зрозуміло, будь-яке професійне свято – це подія, яка об’єднує людей за їх професійною належністю. Проте День працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості щороку район святкує гуртом – не лише причетні до цього дня, а й члени їх сімей, близькі та просто друзі. Віримо, що наш район має великий загін кваліфікованих спеціалістів, які наполегливою працею зуміють зробити свою державу менш залежною від зовнішніх джерел нафто-газопостачання. Ми впевнені, що вони продовжуватимуть працювати на благо нашої країни, дотримуючись високого професіоналізму та компетентності у своїй нелегкій праці.

«БМ»

На фото колектив ТОВ «Кременчукгаз-постачання»

LIVE OFFLINE
track image
Loading...