Харчування учнів Гадяцької ОТГ: чиї продукти

unian 730381 650x410 640x394
Поділитися новиною

unian 730381 650x410 640x39428 серпня в актовій залі Гадяцького ліцею № 4 ім. Лесі Українки відбулася міська конференція педагогічних працівників. Станіслав Бутенко, начальник відділу освіти, молоді та спорту Гадяцької міськради звітував про підсумки розвитку освіти міста у 2018/2019 навчальному році та основні завдання на 2019/2020 навчальний рік. У звіті він розповів про те, із ким укладено договори на постачання продуктів харчування в заклади освіти. 

– ФОП Цілуйко Я.С. – хліб, батони, булки;

– ФОП Луць Г.В. – картопля, овочі, фрукти, сметана, йогурти, яйця;

– ФОП Волкова К. – борошно, рис, пшоно, інші крупи, какао, макарони, олія рафінована, печиво, пряники, фруктові соки, овочі оброблені, перець, дріжджі, крупа манна, спеції, цукор, чай, кавовий напій, консерви рибні, оселедець свіжесолений;

– ФОП Мазаратій Н.І. – молоко, молоко згущене, масло;

– ФОП Дорогань – риба, ковбаса, сосиски;

– ТОВ ТВК «Форвард-Груп» – мʼясо, сир твердий.

Для закупівлі продуктів харчування:

– до закладів освіти міста Гадяч та Біленченківського старостинського округу використано 2267,1 тис. грн., зокрема на безкоштовне харчування дітей пільгових категорій – 1052,8 тис. грн.

Вартість харчування дітей в закладах дошкільної освіти для дітей, що не підлягають звільненню від оплати за харчування, становить в середньому по ясельних групах – 30 грн., по старших групах – 35 грн.

Вартість харчування в закладах загальної середньої освіти встановить 14 грн. Для часткового здешевлення вартості харчування батьки надають до закладів освіти овочеву продукцію (картоплю, моркву, капусту, столовий буряк, цибулю).

У закладах освіти міста безкоштовним харчуванням охоплено 296 дітей пільгових категорій.

«БМ» за матеріалами звіту.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...