“Давайте розфарбуємо планету”

1535016339 6597
Поділитися новиною

1535016339 6597Зеленський закликав вивішувати український прапор з вікон, щоб вся країна стала жовто-блакитною.

Президент України Володимир Зеленський закликав усіх українців в Україні і за кордоном 23 серпня розфарбувати у жовто-сині кольори усю планету. Про це глава держави заявив у своєму відеозверненні в соціальній мережі Facebook.

“Завтра ми усі будемо відзначати День нашого прапора. Для нас жовтий і синій – це давно вже не просто кольори. В ці кольори пофарбоване серце кожного українця. Я впевнений, що завтра уся Facebook-стрічка буде жовто-синьою, але давайте пишатися Україною не тільки онлайн”, – наголосив Зеленський. Читайте також День прапора України: що святкуємо, історія та міфи про синьо-жовтий стяг У цьому зв’язку президент звернувся до українців з кожного куточка України та усіх українців світу з пропозицією. “Зробимо флешмоб. Давайте завтра розфарбуємо у жовто-сині кольори нашу планету. Давайте вивішувати український прапор з вікон, щоб кожна вулиця, кожна площа, кожне місто і взагалі ціла країна стала жовто-синіми”, – заявив він.

“Ви знаєте, зараз є дійсно багато українців, які змушені ховати наш прапор під ліжко. Є місця, де за український стяг можуть забрати у в’язницю, і думаю, ці люди багато б віддали за можливість спокійно пройти зі своїм прапором, тому давайте завтра не полінуємося і вдягнемо наші вулиці у жовто-сині кольори. Зробимо це разом”, – наголосив президент.

Детальніше читайте на УНІАН: https://www.unian.ua/

LIVE OFFLINE
track image
Loading...