«Вулиця рідна моя»

Розіграш лотереї
Поділитися новиною

Розіграш лотереїПід такою назвою, у суботу,10 серпня жителі Підварка відсвяткували День мікрорайону.

Весело, гучно, яскраво, з піснями, танцями та привітаннями, з виставками-продажами виробів народних майстрів, фотозонами, змаганнями, аніматорами, вогняним шоу та феєрверком – підварчани вкотре довели, що вміють відпочивати та святкувати, так як не вміє жоден інший мікрорайон!

Звичайно, не обійшлося без вшанування. Отже, відзначили Сергія Зубенка, Володимира Тиндика, Віталія Пасюту, які захищають єдність нашої держави на Сході в ООС.

Приємним подарунком відзначили молоде подружжя Андрія та Валерію Ємців, а їхній син Діма отримав привітання, як наймолодший житель Підварка.

Андрій та Валерія Ємці

Добрим словом згадали «Почесного старожила» Тетяну Татаренко, якій цього року виповнилось 90!Олега Житника відзначили, як випускника, який вступив до вищого навчального закладу.

Олег Житник Владислав Набок Ростислав Середа Олег Ємець

Елі Ракочій, Ані Гезик, Кирилу Мельнику, Валіку Синеполу, Владіку Ветчінківу вручили шкільне приладдя, адже у вересні вони стануть першокласниками.

Першокласники мікрорайону

Новосел – Олег Грома, який придбав будинок на одній із вулиць мікрорайону.

Лідія Буглак, також отримала приємний подарунок, вона мешкає в іншій країні, але щоліта приїздить до Гадяча.

Лідія Петрівна Буглак

Саме 10 серпня, Любов Грабенко святкувала 70-річний ювілей. Відзначили й інших ювілярів: 70-річний ювілей святкувала Катерина Снігірьова, 65 років Тетяна Снігірьова, 60 років відсвяткували Світлана Левадна, Віра Неверивко та Віра Білич, а 50-річний ювілей відзначили Петро Бовсунівський та Ганна Луценко.

Теплим словом згадали багатодітні родини: Ігоря та Наталію Бибочкіних, які мають восьмеро дітей, Юрія та Лідію Шепєлєвих, Олену Гарбенко, Віталія та Ларису Ракочій, Олександра і Вікторію Біличів, які виховують по троє діток.

Оксану Федоренко, вчителя початкових класів ліцею ім.Олени Пчілки, відзначили за труд, працьовитість і терпіння.

Кращими визначено садиби: Катерини та Олексія Шимок, Світлани Левадної, Володимира та Наталії Якімцових, Івана та Віри Горбунів, Івана та Ольги Торяників.

Майстер на всі руки – Валентин Головань. Також подякували місцевим народним умільцям, рукодільницям та кулінарам: Тамарі Головань, Вірі Неверивко, Вірі Горбун, Світлані Левадній, Наталії Якімцовій, Галині Левадній, Галині Троян, Тетяні Мотренко та Світлані Дядечко, вони прийшли на свято з гостинцями.

Безперечно, свято Підварка ще дуже молоде, але вже стало вдалим прикладом для інших мікрорайонів.

Оксана Кириченко.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...