Люди просять тротуар…

тротуар
Поділитися новиною

тротуарГнівний пост надіслала на сторінку тижневика у соцмережі Валентина Будник:

«Хочу звернутися через соцмережі та ЗМІ до гадяцьких чиновників та запропонувати їм провезти у візочку своїх дітей чи онуків або проїхатися з ними на самокаті чи велосипеді «тротуаром» (якщо це можна так назвати) по вулиці Чапаєва.

Бажано зняти цей шедевральний екстрим на відео і опублікувати в соцмережах на своїх сторінках, щобусі подивилися…»

Мова йде про відрізок тротуару по вулиці Чапаєва від поліції до перехрестя із вулицею Білохи. Там справді «тротуар» вщент зруйнований, асфальт видніється лише місцями. Така ситуація по обидва боки дороги, тому дуже часто пішоходи вимушені рухатися проїжджою частиною.

До речі, не дивлячись на те, що протягом останніх років по місту активно ремонтують тротуари, гадячани у соцмережах не надто тепло відзиваються про стан тих, які залишились поза увагою:

Лідія Скляр: «Я вже писала про вулицю та провулки Чапаєва – немов і в центрі, а як хто знає де. Аж соромно…»

Татьяна Пыщалка: «Заярський провулок теж не кращий. Напевно, жоден чиновник там не був

viktoriya_zorulo: «Понад кладовищем такий же жах… З коляскою ледь їдемо.»

korniets.marina: «А тротуар на старих Черемушках? Скоро в школу, будемо знову ламати ноги

veta_km: «Тротуар вулиці Кіндратенка у такому ж стані.»

zojazigun14: «Знаєте, у нас простіше буде порахувати скільки метрів по місту є нормальних тротуарів всього. З коляскою, не турбуючи спокійний дитячий сон, неможливо проїхати практично нікуди. На кожній вулиці є такий «екстрим». Ну і бордюри по коліна, ніяких спусків для колясок чи самокатів. А до дит.консультаціі треба на плечах коляску нести: зі сторони інтернату немає пішохідного переходу і біжиш поміж машин, а по стороні «Улюбленого» не лише коляску, велосипед, а й ноги і шию, особливо на спуску біля самого магазину. І біля пошти доводиться їхати по дорозі від переходу до заїзду до автомагазину, бо на сходи не заскочиш ніяк. Коротше кажучи, ні дорослим, ні малим ні на якому транспорті у нас доріг практично немає (за виключенням окремих ділянок вулиць)

Підготувала Оксана Кириченко.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...