Відсутність мобільного телефону впливає на надання пільг!

відсутність телефон
Поділитися новиною

відсутність телефонУ зв’язку з впровадженням нового порядку надання пільг з 1 жовтня 2019 року функціонуватимуть дві системи надання пільг на оплату житлово-комунальних послуг у грошовій формі: готівкова і безготівкова.

Пільги в безготівковій формі надаватимуть усім пільговикам в автоматичному режимі через «Ощадбанк».

Пільги в готівковій формі призначатимуться усім охочим пільговикам на підставі поданих особисто заяв до управління соціального захисту населення.

Кошти в готівковій формі перераховуються на поточний рахунок в АТ «Ощадбанк», відкритий пільговиком. Реквізити рахунка повинні бути вказані в заяві.

Із метою подальшого отримання пільг на житлово-комунальні послуги всім пільговикам, які користуються пільгами необхідно терміново повідомити номер мобільного телефону до відділу персоніфікованого обліку пільгових категорій населення управління соціального захисту населення Гадяцької райдержадміністрації. Всі дані будуть занесені до Єдиного державного автоматизованого реєстру пільговиків.

Відсутність номеру мобільного телефону пільговика в базі ЄДАРП унеможливлює подальше надання пільг у грошовій формі.

За додатковою інформацією просимо звертатися до управління соціального захисту населення Гадяцької райдержадміністрації за тел. 2 – 06 – 54, 2 – 14 – 75.

Віталій Тарасенко, начальник управління.

Фото використане як ілюстрація

LIVE OFFLINE
track image
Loading...