Хотіли як краще, а вийшло, як завжди: у Гадячі під землю пішов асфальтоукладальник

провалився
Поділитися новиною

проваливсяДнями у дворі будинку, що знаходиться за адресою по вулиці Лохвицька, 8, під час проведення ремонтних робіт, під землю провалилася техніка. Про цей випадок офіційно не повідомляли ні міськрада, ні комунальна служба міста.

 

Транспортний засіб, а саме асфальтоукладальник «Caterpillar», що належить ТОВ «Гадячшляхбуд», провалився під землю на прибудинковій території двоповерхового будинку. Це сталося під час виконання ремонтних робіт частини дороги, яку підряднику, треба було заасфальтувати. Водій багатотонної техніки виїхав на каналізаційний колектор, плити перекриття не витримали і стався провал.

За словами очевидців події, мешканців будинку, водій не повинен був маневрувати на аварійній ділянці, чому так повівся не зрозуміло, адже його попередили, що там знаходиться старий, аварійний каналізаційний колектор, який роками ремонтується силами самих мешканців будинку. Щоб витягнути асфальтоукладальник із чималої ями довелося викликати автокран.

За словами першого заступника міського голови Геннадія Дроботі, подію замовчували, так як не вважають за потрібне розголошувати подібну інформацію. На разі виконуються ремонтні роботи по відновленню перекриття плитами , потім вже заасфальтують прибудинкову територію.

Любов Шкрьоба.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...