КОМПАНІЯ VOLVO ВІДКЛИКАЄ В УКРАЇНІ ДИЗЕЛЬНІ АВТО

Vol vo 1
Поділитися новиною

Vol vo 1Компанія “Віннер Імпортс Україна, Лтд”, офіційний імпортер автомобілів Volvo в Україні, повідомила про сервісну кампанію на моделі із дизельними чотирициліндровими двигунами 2014-2019 років. Про це повідомляє Espreso.tv.. Пишеться Новини Полтавщини

Зазначається, що це стосується моделей Volvo S80, S60, V70, XC70, S60CC, V60, XC60, V60CC, S90, V90, V90CC, XC90, V40, V40CC.

Кампанія пов’язана із нещодавніми результатами досліджень Volvo Cars, які виявили, що інколи пластиковий впускний колектор двигуна може плавитися та деформуватися. У найгіршому випадку є вірогідність виникнення загоряння з локалізацією у відсіку двигуна.

Якщо власники вищезазначених моделей Volvo помітять що-небудь незвичне у роботі двигуна, наприклад, загоряння лампочки несправності двигуна, перебої в роботі двигуна або втрату потужності двигуна, необхідно негайно звернутися до місцевого дилера.

“Всі власники автомобілів Volvo в Україні, що підпадають під дію сервісної кампанії, будуть запрошені до офіційних дилерів для проведення коригувальних дій на безоплатній основі”, – йдеться у повідомленні.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...