Не чекати, а діяти!

майд 1
Поділитися новиною

майд 1Саме під таким девізом у гадячан проходить липень.

Діяти вирішили жителі будинків №9 та №11по вулиці Шевченка і відновили дитячий майданчик , який знаходиться у їхньому дворі.

Дізнавшись, що у дворі планується ремонт, до реконструкції долучилися не лише дорослі, а й діти. Найменші прибирали, жінки фарбували, а чоловіки ремонтували та встановлювали нові гральні зони. Завдяки дружній та злагодженій роботі дітям тепер є де гратися: на майданчику з’явилися футбольні ворота, гойдалки, саморобний мотоцикл із автомобільних шин та чудесна пісочниця.

Жителі будинків кажуть, що на цьому не зупиняться і по можливості будуть оновлювати майданчик ще. Але й від сучасних професійних гірок та майданчиків також не відмовляться.

підварок

  

Так само наполегливо продовжують оновлювати свій мікрорайон жителі Підварка. Кілька років тому, завдяки ініціативній групі, було встановлено величезного лелеку, а також облаштовано місце для відпочинку. Цього ж року місцевий майстер Валентин Головань виготовив ще одну прикрасу для рідного мікрорайону – декоративного млина, якого встановили неподалік лелеки.

майд 3

До речі, 10 серпня відбудеться святкування Дня Підварка і усі, хто завітає на це свято, зможуть помилуватися красою, створеною жителями мікрорайону.

«БМ»

Фото із соцмереж

LIVE OFFLINE
track image
Loading...