Дороги є – порядку нема!

лист
Поділитися новиною

листЛист

«Скатертиною далекий шлях стелиться» – співається у відомій пісні. Дивлячись на швидкі темпи за яких оновлюються гадяцькі дороги можна лише подякувати та поаплодувати нашому керівництву. Однак, дуже прикро усвідомлювати те, що при всій повазі до нього за зроблену роботу у такому позитиві є один великий, негативний недолік – не має порядку не цих бездоганних дорогах!

Підтвердженням цьому є велика кількість збитих людей і тварин «навіженими шумахерами». Таких пришелепуватих водіїв важко назвати людьми, бо збивши, наприклад, тварину, вони навіть не подивляться в її бік, не звернуть увагу на її пекельні страждання. Про загальмувати і розмови не має, а є й такі, які давлять тварин навмисне.

Багато людей скаржаться на таке водіння не лише у місті, а й в сільській місцевості, де домашня птиця гине під колесами. Та повернемося до міста. Нічний час взагалі окрема тема. Мешканці п’ятиповерхівок, що розташовані над дорогою взагалі повинні мати залізні нерви і неабияку витримку, щоб слухати щоночі страшенний гул мотоциклів, завивання газуючих машин і гучні волання захмелілих компаній. Хочеться запитати: де ж наші правоохоронці? Невже вони нічого не чують і не бачать? Скільки можна терпіти це свавілля? Я дуже сподіваюся, що вельмишановне керівництво почує нас, гадячан, і прийме заходи по безпеці дорожнього руху у місті і районі у вигляді патрулів, які вестимуть цілодобовий контроль.

С. Павлюченко.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...