Мій тато – найкращий

тато
Поділитися новиною

татоДень батька – це свято на честь татусів, яке відзначають у більшості країн світу 16 червня. Ми запропонували гадячанам та жителям району з нашою допомогою привітати свого татка і розповісти про нього на сторінках тижневика.

Проте наш заклик сприйняли без особливого ентузіазму. Зізнаємось, до останнього ми вважали, що ніхто так і не напише добрі слова про свого тата. Але у вівторок на електронну адресу редакції прийшов лист від Маргарити Лукаш:

«Батько був, є і буде невід’ємною частиною кожного. Особливо татусі важливі у житті доньок. Адже татко – ангел-охоронець донечки протягом усього її життя.

Я дуже люблю свого тата, Руслана Лукаша. Він оберігає мене від поганих людей, любить мене і забезпечує для мене комфорт та затишок.

У тата є мама, вони кохають один одного вже 15 років поспіль. А ще є ми – двоє діточок. Він дуже багато працює, щоб у нас все було. Я знаю – йому дуже важко. І тому, хочу, щоб він знав: я дуже його люблю, хоч і рідко це показую. Він заслуговує на повагу, адже він особливий. Він – мій тато!»

Колектив тижневика приєднується до усіх вітань, які лунатимуть цього дня на адресу татусів. Мудрі та сильні, добрі та справедливі, найкращі у світі! Нехай здійснюються ваші мрії, настрій завжди буде гарним, а здоров’я ніколи не підводить!

«БМ»

LIVE OFFLINE
track image
Loading...