«Газетна королева»

Софійка Гончаренко
Поділитися новиною

Софійка ГончаренкоВесело проходить літнійвідпочинокуДОТ “Горизонт”. Кожен день утаборінаповненийрозвагами, творчістю, фантазією, креативністю. Одним ізулюбленихконкурсівтабірноїзміни є конкурс “Міс табору”.

І ось передивляючись світлини, які з’явилися у Фейсбуці після проведеного заходу, редакційний колектив помітив одну із учасниць, яка в одному із завдань конкурсу, а саме «Образ із підручних матеріалів», була одягнена у сукню із паперового видання «Базар Медіа в Україні», цим вона нас і взяла. Тому ми вирішили за популяризацію тижневика та за її креативність віддячити подарунком від редакції «БМ».

Ми завітали до табору і познайомилися із Софійкою Гончаренко із Біленченківки. Вона розповіла, що вже вчетверте відпочиває у таборі, та в конкурсі бере участь вперше. Має багато друзів, і після участі її тепер називають «Газетною королевою». Хвалиться, що разом із вихователем Юлією Жажка готувалися до конкурсу, передивилися деякі кадри в Інтернеті. А обрала образ «Газетної БМ королеви» тому, що вважає наш тижневик найпопулярнішим та найсучаснішим, та і тому що газету читають її батьки і не тільки.

«БМ»

Окрім того, що уся Софійчина родина читає наш тижневик, вона зуміла використати видання незвично – створила чарівну сукню. Тож ми пропонуємо нашим читачам конкурс – пропонуйте, як ще, окрім читання, ви використовуєте газету.

Надсилайте свої пропозиції разом із фото на електронну адресу тижневика bazarmedif@ukr.net або на Viber 050 80 11 885 (обов’язково ставте позначку «на конкурс»).

Найкреативніший отримає від нас подарунок.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...