Виконком Петрівсько-Роменської сільради купує авто за півмільйона

kupit kia sportage hmelnickij 709533
Поділитися новиною

kupit kia sportage hmelnickij 709533Оголошення про подання пропозицій на відкриті торги розмістили на сайті публічних закупівель “prozorro“.

Замовником закупівлі виступає виконавчий комітет Петрівсько-Роменської сільської ради. Кінцевий строк подання тендерних пропозицій – 10 червня 2019 року, а вже 11 червня відбудеться аукціон. Очікувана вартість автомобіля 550 000 грн.

Вид предмету закупівлі: легковий автомобіль KIA Sportage (або еквівалент).

Джерело фінансування – місцевий бюджет.

Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2019.

Оксана Кириченко

Фото використане як ілюстрація

7 коментарі до “Виконком Петрівсько-Роменської сільради купує авто за півмільйона

  1. В громаді все зроблено і дороги ідеальні, і транспортна проблема вирішена, і робочі місця нові створюються.. На меє куди вже вкладувати кошти купуємо модні джипи.. Хай іздять і на голову плюють. Дістали

  2. Дорогу б краще зробили…яка в чорта машина?Привіт від Березової…

  3. Сколько можна смеятца над людьми. Все себе любимой.

  4. НА ДЕШЕВШОМУ Ж АВТО БУГАЙОВІЙ В.П БУДЕ НЕ ПРЕСТИЖНО ЇЗДИТИ. ТОЧНО ЩО ДІСТАЛИ ВЖЕ… НЕМАЄ СЛІВ…….

  5. Міському голові можна престижне авто купувати, за рахунок місцевого бюджету, то сільські ради не відстають – і собі дозволяють такі “пустощі”.

  6. А що йому Део (Sens) купляти? Це ж для простих людей, а вони ж типу «еліта». За податки людей можна й (Теслу) купляти, адже це взагалі економне авто і ще й екологічне, не буде забруднювати навколишнє середовище)

  7. Власть людям евробляхи запрещает, чтобы поддерживали отечественного производителя. Так пусть и купляет теперь автомобиль ЗАЗ Таврию. И на ней проедет по дорогам своего села и сел которые относятся к громаде в Ручки и Берёзовую Луку, да пусть на Лохвицу съездить. А только недвижимость по этим деревням распродаёт, как свою собственную. Система (Прозоро) есть, а результата нет.
    Достали!

Comments are closed.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...