Інспектор з благоустрою, відгукніться

інспектор
Поділитися новиною

інспекторМикола Сергієвський працює інспектором по контролю за благоустроєм, екологічним та санітарним станом Гадяча з квітня минулого року. Проте поспілкуватися із ним нам не вдавалося, на телефонні дзвінки постійно відповідали інші працівники міської ради, а сам він нібито знаходився «на об’єктах». Які саме міфічні об’єкти контролював інспектор – не відомо. До того ж, звіт про зроблену ним роботу протягом року також побачити ніде. Єдина публікація, підписана його іменем, яка з’явилася на офіційному сайті міської ради, розповідає про «новий формат поводження із твердими побутовими відходами», запроваджений ще до його призначення. Та що там казати, якщо, на відміну від попереднього інспектора по благоустрою, ми навіть не знаємо, як виглядає нинішній…

Зважаючи на це, ми вирішили повести опитування серед наших читачів у соцмережах. Запитували гадячан, чи знають вони, хто обіймає цю посаду, і якщо так, то якою саме роботою він займається? Чесно кажучи, ми були шоковані отриманими відповідями:

yana_pavlenk0: «Навіть не знала, що така посада є!»

svitlana.nonka: «Цікаве запитання! Хотілося б дізнатися більше про користь для міста від такої посади

Валентина Паньків: «Судячи по тому, що, крім бур’янів обабіч центральних доріг, у нашому козацькому місті більше ніщо не милує око, ніякого інспектора по благоустрою немає. Можливо, зарплату хтось і отримує, але результатів роботи не видно».

Наташа Дорогань: «Знаю, як виглядає, Зустрічала за роботою: приходив до нашого будинку, коли робили дах, та за столом у робочому кабінеті. На жаль, на сайті міської ради інформації про інспектора не знайшла, хотілося б ознайомитися з його основними завданнями та повноваженнями, а також із звітом про проведену роботу».

Kvasha Vladyslav: «А хіба є такий ? Ніколи не чув і не бачив. То все від того, що немає інформації та потреби. От візьміть та напишіть, хто такий цей невідомий. І будемо знать».

Serhii Pavlenko: «Ім’я і прізвище, будь ласка, цього інспектора, щоб всі знали, хто такий і було з кого спитати за пророблену роботу». 

Отакі от результати. До речі, ні в якому разі не подумайте, що ми упереджено ставимось до цього посадовця. Результати опитування говорять самі за себе. Будьте відкритим до людей і не приховуйте свої здобутки.

«БМ»

Фото використане як ілюстрація.

 

Деякі із завдань та обов’язків інспектора по контролю за благоустроєм, екологічним та санітарним станом міста:

– Проводить рейди з метою протидії стихійній торгівлі, підтримки громадського порядку та перевірки об’єктів території міста.

– Відвідує підприємства, установи, організації, фізичних осіб, підприємства незалежно від форми власності.

– Складає акти, приписи і адміністративні протоколи про адміністративні правопорушення в межах компетенції та порядку, передбачених чинним законодавством.

– Розглядає звернення, заяви та скарги з питань благоустрою, санітарії та екології.

– Веде профілактичну роботу з метою запобігання правопорушень у сфері благоустрою та громадського порядку.

– Здійснює опитування громадян та відбирає в них пояснення у зв’язку з порушенням ними вимог законодавства з питань благоустрою території міста.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...