«Били палицею по потилиці, як кроля »

побитий як кріль
Поділитися новиною

побитий як крільреакція на публікацію

 У минулому номері тижневика була розміщена публікація під назвою «Прийшов напідпитку, побив дружину, тещу і собаку». Коротко нагадаємо, про що йшла мова: 29 квітня на сторінку тижневика у соцмережі надіслали повідомлення, в якому описуються подія , що сталася напередодні.

Чоловік приїхав до дружини, із якою він перебуває в процесі розлучення, щоб побачитись із дітьми. Коли його не впустили до будинку через те, що був напідпитку, зав’язався скандал, у результаті якого постраждала жінка, її мати і дворовий пес.

 

Тоді викликали й поліцію, яка усе зафіксувала. Ми зверталися до правоохоронців, щоб підтвердити дану інформацію. Нам повідомили, що випадок мав місце, відкрита кримінальна справа, щоправда, поки не кваліфікована стаття правопорушення, оскільки постраждала на той час знаходилась на лікуванні (наперед повідомили, що найімовірніше подію кваліфікуватимуть згідно статей Закону України «Про протидію і запобігання домашньому насильству» і ст.125 КК України (нанесення тілесних ушкоджень).

Через кілька днів після виходу тижневика до редакції звернувся «головний герой» публікації і розповів свою версію того, що сталося.

Він стверджує, що весь конфлікт наперед спланований і втілений у життя дружиною та тещею, щоб забрати у нього квартиру, яку він придбав, перебуваючи у шлюбі.

Чоловік стверджує, що просто хотів провідати дітей. Уранці зателефонував, щоб домовитись про зустріч, але йому відмовили, бо збирались на пікнік, святкувати Великдень. Тому вирішив поїхати ввечері. Близько 20:00 приїхав до будинку, його не впустили, ще й «почали виганяти матюччям». Те, що сам був напідпитку не заперечує, але каже, що й дружина була нетвереза. Стверджує, що не мав наміру конфліктувати і бити нікого не збирався, а просто захищався:

«Я уходив, а вони (теща і дружина – авт.) мене догнали, ззаду почали бити, як кроля, кілком по потилиці. Мене спровокували, і я просто рефлекторно почав захищатись. Почали качатись по землі втрьох, за волосся когось із них тримав, кілька разів вдарив, але не сильно. Але й вони мене побили також…

Собаку не бив, випадково наступив на неї і штурнув, коли виходив із двору».

Каже, що хотів по-хорошому, старався помиритись і налагодити відносини з дружиною заради дітей. Регулярно допомагав матеріально, купував продукти харчування, водив сина на спортивний гурток. Але після того, що сталося, продовжувати відносини з нею не хоче. Єдине просить, щоб у нього не відбирали права бачитись із дітьми. Вважає, що його спеціально оббріхують, бо кілька разів чув від дружини: «Відмовся від квартири, і я заберу заяву». Свої ж слова вважає правдивими і готовий підтвердити їх навіть на поліграфі (детекторі брехні).

До речі, як стало відомо, після події чоловік також звертався до лікаря – пройшов медогляд і зафіксував тілесні ушкодження, отримані під час бійки. Проте до поліції поки не звертався. Натомість написав заяву на ім’я начальника поліції про притягнення до відповідальності осіб за розголошення відомостей досудового розслідування. Мова йде про сторінку у соцмережі, яка створена від його імені та на якій у подробицях описують цю історію, на його думку, викривляючи факти.

Де правда, а де брехня – визначить слідство. А ми й надалі слідкуватимемо за цією ситуацією і обов’язково повідомимо, чим усе закінчилось.

 

«БМ»

Фото використане як ілюстрація.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...