Гумористи «Кролики» про Зеленського, сепаратизм і лікування суспільства добротою

2 1
Поділитися новиною

2 1Ексклюзивне інтерв’ю Кременчуцькій газеті 

 Починаючи брифінг, ми запитали у гумористичного дуету «Кролики» їх ставлення до ТОП-теми останніх днів: виборів Президента України і, зокрема, як вони ставляться до того, що шоумен і гуморист Володимир Зеленський став Президентом.

 – Ви взагалі про таке думали або самі, може, мріяли стати Президентами?

 – Ніколи не думали, що шоумен, що Володя досягне такої висоти … Але ми горді, що він досяг такої висоти … Тепер йому буде важко. Він сміявся раніше над Президентом, а тепер йому необхідно працювати так, щоб над ним не сміялися, – зазначив Данилець.

 – Це знакова історія. Я навіть жарт придумав, що зараз з гумористами треба бути акуратніше, так як пожартуєш над кимось, а він прем’єр-міністром стане, – жартує Володимир Моісеєнко.

А чи є у вас вже політичні номери на цю тему або поки подивитесь, як Зеленський попрацює?

 – Ми рідко таке беремо, прив’язане до однієї події. Номер зробив, і час, і сили витратив, а подія відбулася і все. Хочеться номерів, які довше б жили, – каже В.Моїсеєнко.

 – На що глядач реагує зараз найбільше?

 – На політику і хочуть, щоб над президентами сміялися і депутатами … Але у нас є номери і в розробках політичні. Є злі, але ми їх не показуємо, так як в житті зла багато. Ми намагаємося злість обходити і намагаємося, щоб люди посміялися на концертах і розслабилися, – зазначає В.Данилець.

 – Раніше ваші концерти намагалися зривати. Цей період вже пройшов?

 – Ми 22 квітня дали перший великий концерт в Україні за останні п’ять років. Концерт був в Полтаві. Був аншлаг. Тепер концерт в Кременчуці. Публіка  прийняла нас «на ура!», – сказав учасник дуету Володимир Данилець і додав: – Нещодавно дивився старий радянський фільм і поплакав. А коли дивився про бійки, крові, то я дивлюся спокійно. У нас забрали доброту, а до зла ми ставимося, як поїсти, чай попити, морозиво поїсти.

 -У нас забрали людські відносини, а залишили стрілялки, – вважає В.Моїсеєнко.

5 років ви не виступали в Україні, а чи не можна назвати цей термін творчим застоєм?

– У нас було багато концертів за кордоном і не було застою. Географія розширилась, і в Фінляндії було навіть 2 концерти, – відповідає В.Моїсеєнко.

– Із чим там асоціюється Україна?

– До України добре ставлення і шкодують нас, – каже В.Данилець.

– асоціюють із війною, хронічною революцією, зубожінням, – зазначає В.Моїсеєнко.

– І націоналізмом, – додає В.Данилець.

– Тому я правильно зрозумів, що ваш рецепт по життю – це доброта?

– Це доброта, гумор, краса, любов і повагу, – відзначили гумористи.

Відзначимо, що зовсім недавно В.Моїсеєнко в інтерв’ю Кременчуцькійгазеті в Полтаві заявив і готовий постійно це підтверджувати, що «Кролики» ніколи не були сепаратистами і шкодує, що в Україні їх оголосили небажаними персонами.

 «З нас зробили сепаратистів, хоча жодного поганого слова на адресу рідної України ми не сказали, ніякої підтримки сепаратизму ми не чинили ні словом, ні думкою … Після того, як нас назвали небажаними персонами, ми працювали в Німеччині, США, Австралії, Фінляндії , Прибалтиці, Узбекистані, Казахстані … Тепер ось повернулися на нашу сцену », – сказали представники дуету.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...