Сервісні центри перевіряють таємні клієнти

Сервісний центр МВС 1
Поділитися новиною

Сервісний центр МВС 1Чи вміє держава якісно обслуговувати громадян? Чи дійсно колишні МРЕВ перетворилися на прозорі офіси з полицями для буккросингу і дитячими куточками? Чи реально замінити посвідчення водія за 30 хвилин, а авто зареєструвати за три години?

Близько тижня тому в сервісних центрах МВС стартував проект «Таємний клієнт», завдяки якому громадяни зможуть відкрито перевірити роботу державної структури та вплинути на хід розвитку реформи в напрямку сервісу, мета якого – покращити якість надання послуг.

У рамках проекту перевірятимуть якість надання послуг, передбачених центром: реєстрація та перереєстрація авто, отримання посвідчення водія вперше або його обмін, отримання довідки про несудимість, замовлення індивідуальних номерних знаків.

Так як цей проект проходить уперше, таємні клієнти зможуть оцінити роботу лише трьох сервісних центрів МВС у Полтавській області: с. Розсошенці, м. Лубни, м. Горішні Плавні. Через кілька днів відкриють ще один оновлений сервісний центр МВС у Кременчуці, тож таємні клієнти зможуть перевірити і його роботу.

Прикро, але ТСЦ МВС №5345 у Гадячі, який після реформування відкрили у грудні 2017 року, не увійшов до списку тих, які перевірять на якість надання послуг у рамках проекту.

Тому нам стало цікаво, як гадячани та жителі району оцінюють його роботу? У опитуванні, яке ми провели в соцмережі Фейсбук взяли участь 83 особи. Лише 3% із них не задоволені роботою сервісного центру, решта – повністю задоволені.

Окрім голосування, люди залишали свої коментарі. Їх було небагато, але усі позитивні:

Игорь Лукаш: «Все залежить від керівника. I персонал підібраний вдало, і відвідувачi задоволені.»

Олександр Плаксін«Ніяких проблем не виникало. Порівняно із колишнім МРЕВ – небо і земля.»

Анатолій Дементій: «Кілька разів звертався – все чудово.»

Valerii Nyzhnyk: «Усе ідеально! Питань і заперечень немає. Персонал і керівництво повністю в контакті з відвідувачами!»

Іlona.datsenko: «Кваліфіковані спеціалісти. Інцидентів ніяких не виникало. Залишилась задоволена послугами.»

Підготувала Оксана Кириченко

LIVE OFFLINE
track image
Loading...