«Ревізора» на них немає!

харківці1
Поділитися новиною

харківці1Минулого тижня працівники газової служби виявили несанкціонований відбір газу в ДНЗ «Зірочка» Харковецької сільської ради. Про це прес-служба ПрАТ «Гадячгаз» повідомила у соцмережі.

Незважаючи на те, що газопостачання до об’єкту було припинено ще в 2012 році, в закладі продовжували споживати газ. Більше того, працівники дитсадку обігрівали приміщення кухні духовою шафою, наражаючи на небезпеку не тільки себе, а й дошкільнят.

Факт незаконного відбору газу та порушення вимог «Правил безпеки системи газопостачання» працівники служби «104» виявили наприкінці минулого тижня. У понеділок комісія в присутності голови сільської ради розглянула акт про порушення та повністю його задовольнила.

Сумнівний метод обігріву добряче влетить споживачеві у копієчку, адже за весь недооблікований об’єм газу буде виставлено рахунок на загальну суму понад 100 тис. грн.

Ця інформація, звісно, неприємна, але більше здивування у нас викликали фотографії, які були прикріплені до публікації. На фото видно газові плити, якими обігрівали приміщення кухні дитсадка: поверхні повністю засмальцьовані, обвішані брудними дірявими ганчірками. Чесно кажучи, побачене шокувало! На кухні зазвичай працюють жінки, тому не зрозуміло, як «берегині вогнища» змогли допустити такий безлад? Припустимо, що на цих плитах не готують їсти дошкільнятам (газопостачання дитсадка припинено ще у 2012 році). Але ж невже не можна було привести їх до ладу?

Цікаво, невже контролюючі органи не помічали цього? Чи подібне за порушення не вважається?

Оксана Кириченко

LIVE OFFLINE
track image
Loading...