Реакція на публікацію

list pidtverdjennya img
Поділитися новиною

list pidtverdjennya imgШановні читачі газети «Базар Медіа»!

Звертаємось до вас із роз’ясненням щодо статті, надрукованої у газеті від 15 лютого. Просимо звернути вашу увагу на те, що скарги батьків, які були зазначені у статті, – це думка тільки частини батьківського колективу школи.

На загальношкільних батьківських зборах, які у нашій школі проводяться регулярно, жодного разу не було піднято питання щодо «некомпетентності, бездіяльності, байдужості до потреб школярів» нашого директора Анатолія Олександровича Саська. Впевнені, що частина батьків, яка поставила свій підпис під на наш погляд ганебним та неприйнятним листом, зробила це несвідомо, просто не розібравшись у ситуації.

Ми знаємо Анатолія Олександровича Саська вже багато років і можемо охарактеризувати його лише з позитивного боку. Особливо як гарного господарника. Про це свідчить кожна перевірка школи по підготовці до нового навчального року. Ми вважаємо, що директор школи А.О. Сасько працьовитий, правдивий, відповідальний, досвідчений педагог та адміністратор. Якість освіти підтверджується тим, що наші діти беруть участь в олімпіадах та конкурсах, де займають призові місця (в тому числі й на обласному етапі), більша частина випускників школи навчається у ВНЗ України та за кордоном. Усе це заслуга не тільки вчителів школи, а безпосередньо нашого директора, який вміло підбирає та керує кадрами. А.О.Сасько є для нас, батьків, та наших дітей авторитетом у питаннях навчання та виховання.

Батьки: Литвиненко, Рішко, Ярмак та інші

1 коментар до “Реакція на публікацію

  1. Що вже тепер говорити? Справа зроблена. Сасько пішов з посади. Напевне зробив так, як не ждали від нього більшість батьків. Але ж підписи були. Свідомо, чи не свідомо, розібравшись у ситуації, чи просто “підмахнули” за компанію – то вже їх вибір. Говорити тепер про те, яким Сасько був хорошим директором, навіть якось не етично. Не захистили людину від наклепів, а тепер комусь скаржитесь.

Comments are closed.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...