Небайдужі до долі безпритульних

283608
Поділитися новиною

283608Районна громадська організація по захисту прав тварин “Врятуйте наші душі” просить допомоги у прилаштуванні безпритульних котів та собак у жителів міста Гадяч та району. Собаки та дорослі коти віддаються після стерилізації та з щепленнями.

ЗВІТ

24 лютого на зібрані кошти небайдужих жителів міста Гадяч, у ветеринарній клініці міста Миргород стерилізували котиків. Простерилізовано 10 кішок і котика на суму 5250 грн. (котику пощастило найбiльше, вiн уже домашнiй улюбленець). Тваринки були виловленi з районів: Сарський, агрошкола, вулиць Набережна Грунь та Чапаєва. 
Дякуємо всім, хто небайдужий до долі безпритульних тварин, хто бачить сенс нашої справи і розуміє всю невдячність такої роботи. На три кішки надано кошти безпосередньо в руки людьми, що піклуються про безпритульних у своєму районі! Дякуємо! Ваші внески, ваша участь в таких процесах надає нам сил йти вперед!
Всіх небайдужих людей запрошуємо взяти участь у наступному етапі стерилізації, яка відбудеться, щойно зберемо кошти. 
Кошти просимо надсилати на реквізити: 
5168 7426 0710 4332 Паладич Леся.  

Волонтери та члени районної ГО по захисту прав тварин «Врятуйте наші душі» просять жителів Гадяцької громади бути свідомими господарями, стерилізувати своїх домашніх улюбленців, не перекладаючи проблему безпритульних тварин в місті на інших людей.

Тел 0669396311 Наталія, 0958169053 Леся

1 коментар до “Небайдужі до долі безпритульних

  1. Добре що є такі люди, які опікуються тваринами!

Comments are closed.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...