У День закоханих ДРАЦСи працюватимуть до опівночі. Але не всі

одружитись
Поділитися новиною

одружитись14 лютого у відділах державної реєстрації актів цивільного стану кількох областей України проходить акція «Кохання поза часом – 2019». Про це повідомили в Міністерстві юстиції. Зазначається, що у Валентинів день усі закохані, які не встигли подати заяву в місячний термін, щоб зареєструвати шлюб у День закоханих, зможуть зробити це навіть уночі.

У цей день ДРАЦСи змінили звичний робочий графік  і працюватимуть з 08.00 до 24.00. Але не всі, а лише ті, що беруть участь в акції. Серед них є 4  й на території Полтавської області: Шевченківський районний у Полтаві, Кременчуцький міський відділ, Лубенський і Миргородський міськрайонні відділи ДРАЦСу.

Тож якщо ви закохані і саме сьогодні, у День святого Валентина, вирішили зробити пропозицію і одружитися із своєю половинкою, вам доведеться їхати в один із цих відділів. Бо Гадяцький відділ ДРАЦС, на жаль, участі у цій акції не бере.

Зареєструвати шлюб цього дня також зможуть і ті, хто подбав про весілля заздалегідь і подав заяву раніше. За інформацією Гадяцького ДРАЦСу на День закоханих запланована одна урочиста церемонія.  

«БМ»

На фото Олександр і Дарія Бойки, жителі Гадяцького району (фото надане власником).

 

До речі, за інформацією Головного управління юстиції, 14 лютого 2018 року по всій території України одружились 2400 пар. У акції «Кохання поза часом – 2019» взяли участь і відповідно одружилися 200 пар, остання з яких зареєструвала шлюб о 23:22. Це був найдовший робочий день у ДРАЦСах за всю історію юстиції.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...