“Чисто кохання”

DSCN0406
Поділитися новиною

DSCN0406Напередодні Дня Святого Валентина у кіноконцертному залі «Дружба» м.Гадяч відбулася яскрава конкурсно-розважальна програма «Чисто кохання» за участю закоханих пар шкіл міста. Учасники демонстрували свої таланти, дотепність, почуття гумору у різноманітних конкурсах.

Захід підготували працівники Гадяцького районного Будинку культури та студенти-практиканти Гадяцького коледжу культури ім..І.П.Котляревського. Глядачі дізналися про історію виникнення свята, прослухали чудові вірші та пісні, які оспівують прекрасні високі людські почуття, переглянули хореографічні композиції студії сучасного танцю «Степ бай степ» та повболівали за своїх фаворитів. Родзинкою свята став виступ гурту «Crazy & Company».
Насичена атмосфера панувала від самого початку і до кінця свята. Оригінальні жарти ведучих, веселі конкурси, привітання задавали святу позитивного настрою.По закінченню свята всі конкурсанти були нагороджені призами, а переможці сертифікатами на безкоштовні сеанси фільмів та мультфільмів в ККЗ “Дружба”.

Відділ Культури Гадяцької Райдержадміністрації

Фото Любові Шкрьоби

LIVE OFFLINE
track image
Loading...