У Гадячі чоловік пошкодив стенд воїнам АТО

Без имени 1
Поділитися новиною

Без имени 1Сьогодні близько 13:00 до поліції міста Гадяч від перехожих надійшло повідомлення про те, що по вулиці Вокзальній невідома особа пошкодила стенд воїнам АТО. 

Поліцейським вдалося упродовж години встановити та затримати чоловіка, який ймовірно причетний до вказаного правопорушення. Ним виявився 38-річний місцевий мешканець, за попередньою інформацією перебував у нетверезому стані. 
Без имени 2

Як пояснив чоловік, йому не сподобалась фотографія свого брата, який загинув у 2016 році і він розбив скло на стенді та витягнув її.
Поліція проводить перевірку по даному факту. Вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження по факту хуліганства.

Відділ комунікації поліції Полтавської області

 

5 коментарі до “У Гадячі чоловік пошкодив стенд воїнам АТО

  1. Треба було не фото стенда, а того мудака хто це зробив.

  2. Вмявляється, що ніякого пошкодження стенда не було Хтось від початку і до кінця цю історію придумав. Фотографія з рамкою відірвалася і лежала поруч із стендом. Не було і якогось чоловіка, який щось там немов би зробив. Виходить, що все це пустушка.

  3. [quote name=”В.”]Вмявляється, що ніякого пошкодження стенда не було Хтось від початку і до кінця цю історію придумав. Фотографія з рамкою відірвалася і лежала поруч із стендом. Не було і якогось чоловіка, який щось там немов би зробив. Виходить, що все це пустушка.[/quote]

    ФОТО із рамкою, яке лежало поруч, і не було прикріплене. Чоловік, який скоїв правопорушення (розбив стенд і відірвав фото), був затриманий поліцейськими. Про це є офіційна інформація на сайті – https://pl.npu.gov.ua/news/Informacziya/u-gadyachi-cholovik-poshkodiv-stend-vojinam-ato/?fbclid=IwAR1R_sPfpI1upUl8BH_PvEGb0WzNNkOTC78d2vrnm0EsoSwaUu5rZuJBcko

    Шановний, не поширюйте не правдивої інформації!

  4. Мудак цей з села ТЫМОФИЕВКЫ пяный був!

Comments are closed.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...