Основними видами порушень є полювання без відстрілочної картки користувача мисливських угідь

лісгосп
Поділитися новиною

лісгоспУ зоні діяльності ДП «Гадяцький лісгосп» налічується 6 користувачів мисливських угідь різних форм власності. На території Гадяцького адміністративного району це ТОВ «Хантерс», ГОМІР «Горизонт», МО «Факел»», ТМ «ГО «Пан-мисливець», а на території Зіньківського адміністративного району – ТОВ «Бірківське» та ГМРГ «Зіньківське».

Основним завданням єгерської служби кожного з мисливських господарств є турбота про тварин, збільшення їх поголів’я та охорона від хижаків і браконьєрів. Для контролю за порядком на території мисливських угідь згідно графіків патрулювання діють рейдові групи. до складу яких входять представники лісової охорони ДП «Гадяцький лісгосп», єгерська служба користувачів мисливських угідь та представники поліції. Патрулювання здійснюються протягом року. Особлива увага приділяється охороні угідь, що знаходяться на території природо-заповідного фонду та ділянках відтворення в період сезону полювання.

За 2018 рік було складено 9 протоколів про адміністративні правопорушення згідно статті 85 Про порушення правил використання об’єктів тваринного світу. Основними видами порушень є полювання без відстрілочної картки користувача мисливських угідь та полювання з незаконною зброєю. Із затриманих порушників було стягнено штраф на загальну суму 1156 гривень.

ДП “Гадяцький лісгосп”

LIVE OFFLINE
track image
Loading...