Гороскоп 2019 рік для знаків Зодіаку

GOROSKOP
Поділитися новиною

GOROSKOPРік прийдешній буде досить спокійним і контактним. Гороскоп обіцяє усім нам просування у фінансовій, професійній і любовній сферах. Окрім цього, господиня року допоможе зміцнити здоров’я і наповнитися позитивною енергією. Люди стануть упевненіше дивитися в майбутнє, радіти кожному новому дню. Навіть ті, хто вже не сподівається досягти успіху в діловій сфері, будуть стрімко рухатися вперед – до заповітної мрії. Багато вирішать змінити не тільки місце роботи, а й професію. Можливі переїзди на ПМЖ в іншу країну або місто, матеріальна стабільність і кар’єрний зліт. Головне – бути сміливішими і наполегливо домагатися того, що призведе до яскравих перспектив.

Самотні люди нарешті зустрінуть людину, з якою створять міцну сім’ю, де не буде місця страху і сором’язливості, адже почуття виявляться набагато сильнішими цих якостей. Хоча немає надії, що всі закохані пари збережуть відносини. Адже Свиня не відрізняється постійністю і серйозністю. Але навіть якщо хтось розлучиться, то все одно буде дружити з обранцем.

Сімейним людям гороскоп не радить фліртувати з протилежною статтю, тим більше змінювати дружину. Навпаки, всі сили кидайте на зміцнення шлюбу, щоб в ньому не залишилося місця недовірі й легковажності. Фінансова сторона в рік Свині виявиться благополучною, але гроші не будуть падати з неба. Доведеться чимало попрацювати, щоб накопичити пристойну суму. Свиня не відрізняється економністю, тому може запросто розкидатися грошима. Головне, не брати кредити і не позичати у друзів стільки, скільки не вийде повернути в короткий термін.

ОВЕН

овен

Для вас благополучний період, без хвилювань і нервування. Вийде накопичити гроші на машину або квартиру, що вже додасть упевненості в майбутньому. Зустріч із «другою половинкою» у Овна трапиться раптово – у далекій подорожі.

ТЕЛЕЦЬ

телець

Уважніше поставтеся до всього, чим ви вирішите зайнятися. Необачність призведе до помилок, виправляти які доведеться самому. Близькі люди будуть часто ображатися, що ви постійно зайняті роботою. Натомість ситуація з фінансами буде стабільною. Хіба це не реабілітує вас в очах родичів?

БЛИЗНЮКИ

близнюки

Прекрасна ситуація в робочій і особистій сфері. Особливо якщо без остраху реалізовувати свої таланти і йти впевнено до мети. Влітку Близнюки відправляться в подорож за кордон, в гори або на море. Ви зможете повноцінно відпочити і зустріти в дорозі цікавих людей.

РАК

рак

У вас клопіткий період, доведеться розриватися між домом, роботою і турботами про родичів. Але вам все під силу, якщо не звертати уваги на дрібні негаразди. Недовірливий за вдачею Рак стане в рік Свині впевненішим, тому не упустить шансу влаштувати особисте життя. Ось тільки про зміцнення імунітету не забувайте.

ЛЕВ

лев

Високі перспективи у професійній сфері. Ви займете гідну посаду, тому з фінансами, досягненням цілей і становищем у суспільстві проблем не буде. Рік Свині виявиться для вас неоднозначним у плані любові.

ДІВА

діва

Будьте більш активними і проявіть ініціативу в усіх областях. Тоді досягнете всього, про що мріяли. Не виключений службовий роман, який призведе до серйозних стосунків. Діві необхідно подбати про здоров’я. Можлива покупка нерухомості й капітальний ремонт житла.

ТЕРЕЗИ

терези

Освоєння нової професії, кар’єрний ріст і прояв талантів у комерційній сфері. Головне – не забувайте про відпочинок і розваги в колі друзів. Для того, щоб здоров’я було на вищому рівні, слід кинути курити і харчуватися правильно. Несподівана зустріч із коханою людиною підштовхне до створення сім’ї.

СКОРПІОН

скорпіон

Акуратно ставтеся до роботи і будьте коректним у спілкуванні з оточуючими людьми. Ви занадто необачні і темпераментні, чим гальмуєте своє просування по кар’єрних сходах. Жінкам-Скорпіонам у рік Свині однозначно пощастить у коханні. Ви навіть ризикнете і вирішите поїхати за обранцем в інше місто на ПМЖ.

СТРІЛЕЦЬ

стрілець

Маса новин, яскравих подій і незабутніх зустрічей. Якщо опинитеся в епіцентрі всього, що діється навколо, то точно досягнете бажаних цілей. У рік Свині вам пощастить у грошах, ділових контактах і любові, що вже унікальний випадок. Головне – частіше «включати» розумний підхід, а не йти на поводу в емоцій.

КОЗЕРІГ

козеріг

Попереду низка знаменних подій, треба встигнути все осмислити і виконати, але може не вистачити часу. Але ви особистість серйозна і наполеглива, тому в рік Свині зможете подолати всі труднощі. Щоб зберегти в нормі психічне здоров’я, не беріть близько до серця .

ВОДОЛІЙ

водолій

Прекрасні відносини з близькими людьми за умови, що ви станете м’якші і лояльніші. Не намагайтеся весь світ підім’яти під себе, навіть якщо перед очима глобальні плани і яскраві перспективи. Фінансовий стан буде повністю залежати від працьовитості і практичності. Економія допоможе накопичити потрібну суму.

РИБИ

риба

Радимо відшукати в собі ті таланти, які до цього часу «спали». Тоді ви зможете відкрити свій бізнес, а також проявити себе у творчості. Доленосне знайомство по-справжньому ощасливить вас, адже новий обранець повністю відповідатиме вашому ідеалу. Під час застуди обов’язково лікуйтеся, інакше ускладнення виявиться серйозним.

Як ілюстрації використані авторські марки Євгенії Гапчинської.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...