Чого чекати від Жовтої Земляної Свині

криса
Поділитися новиною

крисаПацюки

Отже, астрологи та інші експерти для Пацюка передрікають успішні починання в бізнесі і фінансовому спектрі. Занадто сильних змін для них не настане. Адже Свині, як відомо, тварини досить ледачі, тому і ніяких сильних потрясінь бути не повинно.

Ще варто врахувати і той факт, що Пацюки зі Свинями дружать «по життю». Можна зробити висновок, що 2019 рік для Пацюків дуже сприятливий  і комфортний . Їм не варто хвилюватися – великих змін бути не повинно, якщо людина сама не захоче привнести їх у своє життя.

бикБик

Рік буде складатися також досить непогано. В професійній діяльності їх чекають тільки сприятливі зміни долі. Адже Тельці  зі Свинями в якійсь мірі “родичі”. У 2019 році представникам  знаку рекомендують особливу увагу приділити своєму добробуту і здоров’ю, своєчасно відпочивати, побільше подорожувати і приділяти час сім’ї.

тигрТигри

Як ви думаєте, чи зможе кому-небудь повезти в рік Свині? Китайський гороскоп передрікає везіння для всіх Тигрів. Їм пощастить і у виграші, і у відносинах із другою половинкою. У професійній діяльності, можливо, буде якась позитивна зміна. Тигри відчують себе дуже комфортно, адже Свині їх бояться і остерігаються.

кроликКролики

Схоже, що Свині – побратими з Кроликами. Адже для Кролика 2019 рік буде дуже плідним у любовних відносинах. Самотнім представникам даного знаку китайські мудреці обіцяють нові любовні стосунки, а для сімейних пар гряде поповнення в сімействі або купівля власної нерухомості. Єдине негативне для Кроликів у рік Свині – можливість різкого збільшення маси тіла. Тому астрологи рекомендують більше рухатися і менше їсти.

драконДракони

Головне, що потрібно пам’ятати Драконам – не вступайте в конфлікти або намагайтеся перевести їх на жарт. Варто приділити увагу собі і своїм нервам, адже дракони – вельми “вогненебезпечні”. З позитивних сторін для Драконів варто відзначити, що фортуна грає на їхньому боці, а також можливий кар’єрний ріст.

зміяЗмії

Їх чекає маса позитивних емоцій і випадків, у числі яких варто виділити істотне збільшення доходів. Якщо представник цього знака ризикне і скористається шансом від долі, то його винагороди вистачить не на один рік без фінансових клопотів. Для Змій без перебільшення рік – один із найщасливіших. І навіть у сімейних відносинах зірки обіцяють для них лише невеликі клопоти по дому і в стосунках із дітьми. Можна сказати, що Жовтий Кабан підтримає Змію у всіх сферах життєдіяльності.

кіньКінь

Зірки обіцяють велику фінансову покупку. Це може бути як придбання нерухомого майна, так і купівля акцій чи підприємства. Звичайно ж, перед покупкою Коню доведеться чимало попрацювати. Астрологи не рекомендують Коням вступати в авантюри з грошима і грати в казино. Інакше представники цього знаку можуть втратити все, що нажите непосильною працею.

козаКози

Вас чекає справжній приплив життєвої енергії і сил. Вам будуть вдаватися абсолютно всі починання як на офіційній роботі, так і у справах сімейних і домашніх. Але іноді Кози будуть впадати в невеликі напади смутку. Щоб хоч якось відновитися і підняти настрій, потрібне спілкування з рідними.

мавпаМавпа

Рік Свині можна назвати для них справжнім перезавантаженням. Нові емоції в сімейному житті, поповнення в банку друзів, підвищення на роботі, збільшення доходів, емоційний відпочинок, нові захоплення – усе це обіцяють зірки для Мавп у майбутньому році. Мавпа разом із Свинею зможуть вирішити всі свої фінансові проблеми, багато відпочивати і спілкуватися з друзями.

півеньПівні

Труднощі будуть, але їх можна уникнути, якщо спочатку подружитися зі Свинкою. Потрібно не тільки працювати, але й відпочивати, і не варто занадто різко реагувати на думку оточуючих. Тоді 2019 рік може стати дуже вдалим.

собакаСобаки

Представникам Собак рекомендується в цьому році більше часу приділяти собі і своєму росту і розвитку як самодостатньої особистості. Також рекомендується не піддаватися емоційному пориву по відношенню до близьких людей, інакше можна надовго зіпсувати стосунки з рідною людиною.

свиняСвині (Вепри)

Усім, напевно, цікаво, що ж принесе рік Кабана самому Кабану. Нічого незвичайного – тільки хороше і позитивне. Можна сказати, що їм щаститиме в усьому і завжди.

Свиня – символ грошового благополуччя та нових фінансових можливостей. Адже невипадково в усьому світі виготовляють скарбнички у вигляді свинки. Особливо плідним буде 2019 для людей, що займаються землеробством, сільським виробництвом і господарством.

Будьте щасливі.

«БМ»

LIVE OFFLINE
track image
Loading...