Сьогодні – День Збройних сил України

11c75a426e07855dbd765674c39fe982
Поділитися новиною

11c75a426e07855dbd765674c39fe982Здавна найнадійнішою гарантією державної незалежності і безпеки українців була армія. Це професійні, патріотичні, мужні захисники народу і держави. Це воїни, чи не на кожне покоління яких припадали страшні випробування – боронити рідну землю від ворогів.

І хоча історія українського війська має глибоке коріння, особливого значення вона набула у період російської агресії на сході. Навіть сьогодні Збройні Сили продовжують боротьбу за територіальну цілісність та майбутнє України. У той же час, протягом кількох останніх років нам вдалося не лише відродити армію, але й перетворити ЗСУ в одну з найбільш перспективних і ефективних армій в Європі.

І хоч війна ще не закінчилась, але ми віримо у нашу перемогу. Ми віримо, що нині на захисті держави – нове покоління українців із незламним духом та бойовим вишколом, приклад і взірець для наступних поколінь. Тож сьогоднішнє свято – це ще один привід подякувати від усього українського народу військовим за їхню службу. Ми пишаємося Збройними Силами України, які у важкий для країни і для себе час зібралися в міцний кулак для того, щоб дати гідну відсіч агресору.

“БМ”

LIVE OFFLINE
track image
Loading...