Примара чи Європейське містечко

Livny Arxitektura
Поділитися новиною

Livny ArxitekturaУ нашому місті, на жаль, містобудування практично відсутнє, певно, на те є свої причини. Перше це те, що люди не довіряють забудовникам і не хочуть вкладати гроші у малюнок на папері.

Ще у 2016 році ми дізналися про будівництво багатоквартирного будинку, яке стрімко розгорнулося у районі Черемушок по вул. Тельмана, 20-г.

недобудова по вулиці Тельмана копияНагадаємо, Полтавське ТОВ «Будівельна компанія «Промпостач» виступила замовником і генпідрядником будівництва багатоквартирного житла.  Згідно планів компанії, 4-поверховий, 6-під’їзний будинок повинен був «з’явитись» у третьому кварталі 2018 року. Родзинкою будівлі називали шатровий дах, який зі слів спеціалістів, дуже ефектно виглядає і, що важливо, дуже надійний. До роботи залучали місцевих, використовували матеріали, які виготовлялися нашими підприємствами. Будівельники працювали і вдень, і вночі, робота не припинялася навіть взимку.

Та на початку цього року роботи припинилися, кран завмер на одному місці, огорожа заросла двометровими бур’янами. Причина призупинення будівництва не відома: чи то брак коштів, чи підвищення курсу долара, чи може «місце таке», але не хотілося б, щоб будівля так і залишилася примарою.

новобудова де скоро зявляться новосели копияАле, для порівняння, другий об’єкт, який знаходиться, як у нас кажуть, «у садку». Зараз він уже майже у стані завершення. Будівництвом сучасного квартирного комплексу займається місцеве приватне підприємство. З огляду на фасад будівлі, видно, що будівельник запланував не просто збудувати коробку, а продумав та втілив сучасний дизайн і технології будівництва. Сподіваємось, скоро дім заселять щасливі новосели.

«БМ»

 

LIVE OFFLINE
track image
Loading...