На Гадяччині розпочався виборчий процес

dMQjD4hlZTzD8P0P
Поділитися новиною

dMQjD4hlZTzD8P0PСтартував виборчий процес перших виборів в Чорнухинській, Краснолуцькій та Опішнянській об’єднаних територіальних громадах Полтавщини, повідомляє zmist.pl.ua

 Згідно з інформацією на порталі «Децентралізація», до 10 листопада включно районні виборчі комісії повинні утворити сільські, селищні, міські виборчі комісії та сформувати їх склад. 19 листопада розпочнеться процес висування кандидатів у депутати, кандидатів на посаду сільського, селищного, міського голови на перших місцевих виборах.

 Загалом же, по Україні (включаючи Полтавську область) готуються до перших виборів у 123 ОТГ та додаткових виборів у 24 ОТГ.

 Нагадаємо, перші вибори призначили на неділю, 23 грудня 2018 року. Відповідне рішення Центральна виборча комісія ухвалила на засіданні 12 жовтня.

 Зазначимо, до складу Чорнухинської ОТГ входять: Чорнухинська селищна рада; Білоусівська, Вороньківська, Гільцівська, Кізлівська, Мелехівська, Мокіївська, Постав-Муківська та Харсіцька сільські ради. Краснолуцька ОТГ складається із Краснолуцької, Ціпківської, Римарівської, Малопобиванської, Сватківської та Гречанівської сільрад. Опішнянська ОТГ об’єднала Опішнянську та Малобудищанську селищні ради.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...