«Не суньте свого носа!»

меддопомога
Поділитися новиною

меддопомога23 жовтня, вівторок, 14:00

Біля будівлі редакції, за адресою Гетьманська, 62-Б, зупиняється легковий автомобіль із написом «Меддопомога» і  червоним хрестом на даху. З нього виходить жінка і заходить до офісу ТОВ «Кременчукгаз-постачання», яке розташоване у цій же будівлі.

Люди, які у той час були в приміщенні, збентежено переглянулись, а коридором відразу пішов гомін, що комусь стало погано…

«Тю, ти диви. На машині «Меддопомога» написано, а вони звіряться їздять, – почали обговорювати відвідувачі у коридорі редакції, – От бачте, не тільки великі начальники на службовому авто їздять по своїх справах. І медпрацівнику хочеться комфорту…» 

Ми намагаємось слідкувати за подібними випадками і завжди публікуємо матеріали про використання службових автомобілів у власних цілях. Звісно, авто «Меддопомоги» сфотографувати також встигли і відразу ж виставили у мережу для обговорення. Стільки коментарів ми, чесно кажучи, навіть не очікували. До того ж, вони були настільки різними! От, наприклад,  Світлана Шурдук заявила, що працівники редакції тільки тим і займаються, що збирають компромат на людей, щоб «встромити їм палки в колеса», а також порадила не сунути свого носа у чужі справи.  А Андрій Нога вважає, що працівники редакції могли не помітити, що комусь стало погано, а авто приїхало на виклик. Ще один коментатор Аліна Древаль заявила, що сама неодноразово їздила цим автомобілем у казначейство і РДА, бо це службовий транспорт. 

Але були й ті, хто мав іншу думку. Ніка Корольова вважає, що працівники редакції правильно зробили, що опублікували це фото, а також попросила дізнатись, хто ж і по якому питанню приїздив на цьому авто.  А Олександр  Багатий порадив замалювати напис «Меддопомога», якщо автомобіль використовують суто в службових цілях, а не для надання допомоги  (слушна пропозиція, до речі, – авт.).

Так от, дякуємо усім, хто долучився до обговорення. Ми перечитали кожен коментар і прийняли до уваги усі поради та зауваження. У той же час маємо що відповісти. Подобається це комусь чи ні, така вже у нас робота – «сунути свого носа у чужі справи».  Більше того, ми повинні сунути носа і слідкувати за тим, що відбувається на території міста та району (тим паче, що конкретна ситуація відбулася у приміщенні редакції). Маємо нагадати, що не так давно всі «смакували» історії про те, як посадовці використовували службовий транспорт для власних потреб. Тому пропустити поза увагою конкретний випадок ми не могли.

І ще, звісно ж, ми зателефонували до головного лікаря Гадяцької ЦРЛ Олександра Басараба і запитали: які питання вирішував медпрацівник того дня? Він відповів, що  лікарню знову опалюватимуть газом, відповідно вони знову мають відносини із ТОВ «Кременчукгаз-постачання», і того дня працівник привозив договір. А ще додав, що вказаний автомобіль не використовується для обслуговування пацієнтів.

Залишається додати лише один нюанс: укотре нагадаємо, що «газове господарство» – сусіди редакції. Тому ми добре бачимо і чуємо, хто саме, з ким у компанії,  на якому транспорті, а головне з якого питання приходить.  А ще ми також знаємо, що побутові споживачі газу, тобто ті люди, які приходять звіряти показники лічильників із власних домоволодінь, підходять до спеціалістів у першому залі. А от ті, хто представляє інтереси установ чи організацій, проходять у другий зал, безпосередньо до керівництва.

«БМ» 

LIVE OFFLINE
track image
Loading...