Готові простягнути руку допомоги всім

фото 1 копия
Поділитися новиною

фото 1 копияДень працівника соціальної сфери України відзначають 4 листопада.

Це свято є свідченням високої оцінки працівників, які щодня забезпечують реалізацію державної політики з питань соціального захисту, зайнятості, організації оплати і безпеки праці, трудових відносин. Дане свято стосується фахівців різних галузей економіки і не тільки. Сьогодні соціальні працівники важливі для збереження фізичного та психічного здоров’я людини, вирішення безлічі конфліктів між людьми, для планування сім’ї та особистого становлення людини.

Кожного дня працівникам управлінь доводиться стикатися з різними сферами життя і суспільства: з проблемами працевлаштування, професійної і соціальної адаптації різних категорій населення та надання різних видів допомоги, пільг та субсидій. Вони дарують людям надію на краще, вчасно подають руку допомоги тим, хто цього потребує  на території міста та району. І для багатьох із них слова Івана Франка: «Життя людини до тих пір цінність, поки людина може допомагати іншим» – стали сенсом життя.

Тож День працівника соціальної сфери відзначають Управління соціального захисту населення Гадяцької РДА, відділ грошових виплат і компенсацій управління соціального захисту населення Гадяцької РДА та  Гадяцький районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей і молоді. Тому напередодні професійного свята колектив редакції  вирішив приділити увагу нашим соціальним працівникам і, звісно, приєднатися до привітань.

«Це свято тих, хто постійно опікується проблемами людей, забезпечує їхні потреби, – говорить начальник управління соціального захисту населення Віталій Тарасенко. – А професійне свято – це добра нагода ще раз оглянути зроблене, замислитися над проблемами, поміркувати над перспективами. Водночас це можливість відзначити окремих фахівців, які сумлінно працюють, щоденно творять добро та допомагають вирішувати проблеми інших. Це Наталія Шестопал (секретар), Віта Михайлова (головний спеціаліст відділу персоніфікованого обліку пільгових категорій населення, Вікторія Цілуйко (головний спеціаліст відділу обслуговування осіб з інвалідністю, ветеранів війни та праці, Тетяна Осіннікова, Марина Семоненко, Тетяна Приходько – головні спеціалісти відділу грошових виплат та компенсацій. Тож у переддень свята висловлюю безмежну вдячність за ваш професіоналізм і зусилля, не маю сумніву, що вони будуть подвоєні у ході реалізації масштабних соціальних програм, зігріті співчуттям і любов’ю до ближнього. Хай невичерпною буде чиста криниця ваших душ, а заслужена шана додасть сил і наснаги на нові здобутки у справі , яка перетворилася на вашу нелегку, але щасливу долю».

До вітань також приєднується начальник відділу грошових виплат і компенсацій управління соціального захисту населення Оксана Скачко: «Працівники соціальної сфери – справжні професіонали, готові простягнути руку допомоги всім, хто цього потребує. Наші працівники, які день у день роблять добро, виявляють милосердя та вирішують проблеми громадян, пов’язані зі здоров’ям, працевлаштуванням, соціальною адаптацією та сім’єю. І не важливо скільки і ким ти працював, твоя робота назавжди залишає слід та долях людей. Саме тому в переддень професійного свята хочеться з великою повагою відзначити пенсіонерів соціального захисту, які присвятили частину свого життя служінню людям, сумлінно працювали та щоденно допомагали: Лідія Черниш, Міла Котляренко, Ганна Яковцова, Катерина Яресько, Алла Боряк, Галина Мигаль, Тамара Семенчук, Валентина Лобода.

Вашу працю пам’ятають та цінують, а нам, теперішнім працівникам соціального захисту населення, є чому у вас повчитися. Ми з гідністю переймаємо естафету і обіцяємо ваші поради та настанови пронести через усе життя і передати наступним поколінням працівників соціального захисту населення».

«Гадяцький районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей і молоді також тісно пов’язаний із соціальною сферою діяльності. – розповідає начальник центру Володимир Возниця. – Щодня наші працівники займаються доброю справою – наданням соціального супроводу сім’ям, які опинилися у складних життєвих обставинах, у першу чергу це сім’ї, у яких є діти. На обліку на даний час перебуває всього 72 сім’ї. Із них 18 сім’ям організовано соціальний супровід. Також забезпечуємо оздоровчими путівками учасників АТО та їхні сім’ї. Актуальним наразі є допомога «Пакунок малюка», яку ми вручаємо мамам. 

Наш колектив невеликий, складається із шести працівників – директор, бухгалтер і чотири фахівці соціальної роботи. Всі працюють однаково, та хочеться відмітити одну із кращих – Вікторію Боровик, яка веде напрямок дитячих будинків сімейного типу та прийомні сім’ї. Саме на її плечах цілі сім’ї, у яких вистачає проблем. Тож приєднуюся до вітань і щиросердечно бажаю всім колегам та працівникам соціальної сфери щастя, родинам – міцного здоров’я, благополуччя та невичерпної життєвої енергії!»

Любов Шкрьобафото 3 копия

фото 2 копия

LIVE OFFLINE
track image
Loading...