«Коли борги – швидко приїдуть, а коли аварія…»

дзвінок
Поділитися новиною

дзвінокУ четвер, 6 вересня, до редакції зателефонувала жителька села Ціпки Оксана Власенко:  

«Надрукуйте, будь-ласка, куди нам звертатися в екстрених випадках? У Ціпках третій день «стрибає» напруга – від 150 до 250 вольт. А у кого в людей три фази, то там взагалі світла не було. Навіть отой стабілізатор, який регулює напругу, не працює.

Уже всі електроприлади люди виключили, бо перед цим погоріло у кого що – і Інтернет, і телевізори. Лампочка ледь жевріє, холодильники потекли… У будь-який момент щось може статись.

Зателефонувала в кол-центр, сказали, що поставили нас у чергу і ввечері приїдуть. Увечері сказали, що зламалась машина, попросили: потерпіть до ранку. Перетерпіли до ранку, а у 8 годин зателефонували знову, сказали, що будуть. Знову чекаємо півдня, тепер кажуть, що лише одна машина на район, не можуть виїхати.

Ви ж розумієте самі, ми боїмося таких аварій. У нас у селі недавно хата згоріла.  А якщо, не дай Бог, щось станеться і треба терміново відключити? Куди нам звертатись у таких випадках, щоб приїхали терміново? Бо як борги по оплаті, то вони швидко приїдуть, щоб відключить. А як отаке або провід валятиметься, то не їхатимуть три дні. Чому ж так?»  

Олексій Черняк, заступник начальника Гадяцької філії ПАТ «Полтаваобленерго», прокоментував ситуацію у телефонному режимі. Сказав, що однозначної причини аварії назвати не може, але бригада виїхала того ж дня. А також пояснив куди телефонувати:

«Прямого телефону на Гадяцьку філію немає, на підстанціях написані телефони кол-центру. Заявку автоматично скидають нам, її побачить черговий диспетчер, який і керує електромережами. Він також приймає рішення стосовно стану обладнання і якій саме бригаді їхати. 

Аварійних бригад у нас немає. Є бригади з обслуговування розподільчих мереж, а також на цілодобовому чергуванні є одна оперативно-виїзна бригада, яка займається не лише ліквідацією аварійних пошкоджень, а й заміною обладнання. У разі настання аварійних ситуацій ми залучаємо весь персонал».    

Оксана Кириченко

Кол-центр працює  цілодобово та без вихідних:

(0532) 510-910

0 800-305-035

.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...