“Поліція не туди спрямовуєте зусилля…”

3CABEF24 B40C 4578 9F22 BBD4336FF798 mw1024 s n
Поділитися новиною

3CABEF24 B40C 4578 9F22 BBD4336FF798 mw1024 s nГадячанка Світлана Буланкіна написала у повідомленнях: 

“Прочитала звіт поліції в останньому номері газети – ОДИН !!!! ОДИН, чуєте ОДИН! адмін протокол за паління в неналежному місті.

Та на штрафах за паління в громадських місцях можна так бюджет міста наповнити, що підприємці заздритимуть! Тільки це ж працювати треба.

Я от задаюсь питанням, паління сигарет в громадських місцях заборонено, а кальяну з незрозумілими сумішами, з домішками канабісу, маріхуани, дозволено? І нікому немає й діла. На Сарському перехресті біля фонтану мама з дитиною, яка реве від бажання побавитися біля водички, соромиться посидіти біля водойми, бо чад від кальяну стоїть такий, що й курити не треба.

На міському пляжі їх може стояти три зразу, а повз них бігають діти як за норму. І всі мовчать, а от, що діти на лінійці не під “таку” музику танцювали, так критики в захльоб. Люди, поліція не туди спрямовуєте зусилля!”

Безымянный

5 коментарі до ““Поліція не туди спрямовуєте зусилля…”

  1. Та що там про паління розказувати.а біля великого круга скільки порушень ПДР за стоянку в не належному місті…а біля райвідділу поліції прямо на перехресті паркуються їхати нікуди не треба вийшов з райвідділу протокол або попередження і порядок буде і гроші. а там можна так наповнити бюджет що не поточний ремонт робити вулиць а капітальний. ваговози які йдуть з перевантаженнями…теж всих через протокол .

  2. Поліція взагалі ніби для “краси”, щоб нову форму демонструвати. А де реальна служба для народу, де покарання для порушників? Немає.

  3. Коли стати біля фонтану навпроти будинку і підвести очі до п”ятого поверху то без труднощів можна побачити лахміття, яке родина Буланкіних вивісила на балконі. Мама і братик у брудному одязі швендяють по магазинах. Братик Боря любить прихопити пляшечку спиртного, віддає перевагу не дешевому коньяку, мама ж звісно, не бажає платити за синове уподобання. В такому разі біля каси виникає суперечка і лайки між мамою і сином, касирками та охоронцями магазину. Це, як було у Маркет-опт нещодавно. Де немає охорони, там Боря може вхопити якийсь товар і втекти від продавця, не заплативши. Буланкіни – не найбідніші люди в Гадячі. Світлана мала намір придбати приміщення колишньої апреки дя ветеранів у будинку №43 по вулиці Полтавській. Але щось там не склалося. Буланкіна – нотарріус дуже сердита на Гадяцьку міську раду та її депутатів, які не дали купити за безцінь цю нерухомість.

  4. А ще Боря, братик Буланкіної С.М. полюбляє покидати зі свого захаращеного балкону всяким непотребом по людях, які відпочивають біля фонтану..за чистоту повітря біля якого так переймається ця пані…і в сам фонтан накидати сміття- то це для нього за щастя. І ніяка міліція не зупинить його… а продавці в магазинах, особливо в бувшій “Лілеї” з жахом зустрічають його з матусею- “бо ж не даси, те що він хоче -від пива- до коньяку- може заплювати товар, чи вгатити по вітрині..””

Comments are closed.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...