У Диканьці чоловік пропонував поліцейському торгувати наркотиками

171264 7 0 3
Поділитися новиною

171264 7 0 3Правоохоронець одразу повідомив про це колегам.

Зазначається, що чоловік запропонував спільно з поліцейським продавати канабіс, про що правоохоронець повідомив своїм колегам.

«Отримавши незаконну пропозицію, співробітник поліції звернувся до Полтавського управління Департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції України. Оперуповноважений розповів, що місцевий житель займається вирощуванням конопель. Для надійності та уникнення проблем з правоохоронними органами в майбутньому чоловік запропонував поліцейському бути «партнером» в реалізації наркотичних речовин», – йдеться у повідомленні. 

Після відкриття кримінального провадження співробітники поліції провели обшуки у помешканні наркоділка, виявивши там кущі конопель та майже два кілограми подрібленої сухої сировини. 

За фактом правопорушення правоохоронці оголосили чоловікові про підозру у незаконному виробництві, виготовленні, придбанні, зберіганні, перевезенні чи пересиланні наркотичних засобів, психотропних речовин або їхніх аналогів без мети збуту, а також у посіві або вирощуванні снотворного маку чи конопель.

Прес-служба поліції.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...