Від чого допомагає Всецариця

1513085791 kalina
Поділитися новиною
1513085791 kalina31 серпня
Сьогодні Флора і Лавра; від чого допомагає Всецариця і куди подіти «марсіанську» енергію.

В церковному календарі сьогодні мучеників Флора і Лавра. Ці ранньохристиянські святі були братами, будівельниками, які спеціалізувалися переважно на будівництві храмів. Зароблені кошти брати роздавали бідним і нужденним, навертаючи у віру Христову язичників. Здавна Флор і Лавр вважалися покровителями коней.

Існує версія, що начебто під час віднайдення мощей цих двох святих припинився мор свійської худоби. Найдавніший жіночий монастир Києва – Фролівський (ХVІ), що на Подолі, названий на честь святих мучеників Флора і Лавра.

А ще цього дня вшановується ікона Богородиці Всецариця – одна з найвідоміших нині в світі. Цей образ Божої Матері був написаний у ХVІІ столітті, а нині знаходиться в грецькому монастирі Ватопед на Афоні. Віряни вважають цю ікону надзвичайно помічною від всіляких онкологічних хвороб. Один із відомих чудотворних списків Всецариці знаходиться в Києво-Печерській лаврі (храм Всіх преподобних Печерських).

Іменинники сьогодні Григорій, Євген, Михайло, Іван.

Сьогодні 20-ий місячний день. Нарешті Місяць розпрощається з Овном і опиниться на соковитому пасовиську Тільця. У того чимало справ, тож на гостя він не надто зважатиме. Напруга сягне свого апогею, що й не диво, адже ми на порозі осені: птахам у вирій, людям – до праці. Чим позначені ці останні серпневі дні? Великим протистоянням Марса. Нині він знаходиться на дуже близькій відстані від Землі, тож сила гравітації між двома планетами максимальна. Багато хто з нас відчує це на собі. «Енергія конфлікту» в ці дні є надзвичайно високою. Можливі форс-мажорні обставини, неадекватні реакції, немотивовані вчинки. Якщо відчуваєте в собі надлишок «марсіанської» войовничої енергії – «розряджайте» себе безпечними фізичними навантаженнями.

Згідно з даними Центральної геофізичної обсерваторії України, найхолоднішим цей день у Києві був у 1966 – +5,4, а найтеплішим у 1908 – +33,4.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...