Куди направляти енергію і на чому не варто зациклюватись.

430803 1920x1200
Поділитися новиною
430803 1920x120022 серпня
Кого підпускає Маттій, куди направляти енергію і на чому не варто зациклюватись.

Сьогодні апостола Маттія, а також двох чернігівських святих: святителя Філарета Чернігівського і преподобного Лаврентія Чернігівського. Апостол Маттій спочатку входив до числа 70-ти апостолів, а потім перейшов, так би мовити, у «вищу лігу» і став одним із 12 обраних. За жеребом він зайняв місце іншого учня Ісуса Христа – Іуди Іскаріота, котрий за 30 срібляків зрадив Учителя.

Відомостей про життя Маттія існує мало. Відомо, що він народився у Віфлеємі, вивчав Закон Божий під керівництвом святого Симеона Богоприїмця. Разом з іншими апостолами він став свідком зішестя Святого Духа, потім проповідував християнство на теренах Іудеї та в Єрусалимі. За це його неодноразово хотіли вбити, але він, з Божою поміччю, уникав небезпеки. Але загинув апостол Маттій все одно мученицькою смертю – за однією з версій його забили до смерті камінням, а за іншою – розіп’яли на хресті.

«Маттій негоду ближче підпускає, літні дощі осінніми підміняє», казали наші пращури. 

З іменинами вітайте Маргариту, Івана, Якова, Олексія, Дмитра, Марію.

Сьогодні 11-12 місячні дні. Досить плідний період, один із кращих і найпотужніших за енергетикою днів усього місячного циклу. В цей час надзвичайно важко залишатися пасивним, тож направте власну енергію на практичну діяльність. Проявляйте ситуативність і сміливість. Будь-яка справа, розпочата в цей період підключена до «космічного порталу». Якщо ви будете пасивним і бездіяльним – це сприйметься як відмова від допомоги й вас буде «відімкнено». А ще цінуйте того, хто поряд. Будьте чуйними, допоможіть і словом, і ділом. Не зациклюйтесь на матеріальному.

Згідно з даними Центральної геофізичної обсерваторії України, найхолоднішим цей день у Києві був у 1914 – +4,6, а найтеплішим у 2000 –  +36,6.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...