Святкував Підварок!

Гості свята копия
Поділитися новиною

Гості свята копияТретій рік поспіль підварчани дружно відзначають День вулиці. І щоразу святкування стає усе більш масштабнішим. Тепер до традиційних виставок, лотереї, смаколиків від господинь, виставки світлин старого Підварку додався ще й парад парасольок, підготовлений дітьми, спортивні змагання і величезна фотозона «Я люблю Підварок». Учасників конкурсів нагородили приємними подарунками, а для дітей організували кількагодинне шоу-розвагу «Мильні бульбашки». 

Святкову атмосферу зі сцени дарували артисти районного відділу культури за участю талановитих підварчан. У ході урочистої частини подарунками відзначили найстаршу жительку мікрорайону Єфросинію Матвіївну Радченко, а також найменшу жительку – Софійку Гаврилко.  Щирі слова лунали зі сцени для Володимира Тиндика, Сергія Зубенка, Віталія Пасюти, які захищали цілісність держави в АТО. Привітали подарунками і родину Віталія та Ярини Пасютів, які нещодавно поселилися на Підварку. Приємними подарунками вітали цьогорічних випускників – Анастасію Тиндик і Віталія Бабича. Не забули і про тих, хто цього року піде до першого класу: Ліза Яковенко і Кіра Тихоненко. Отримала подарунок і наймолодша родина – Станіслав і Дарина Торяники. А ще відзначили Анатолія та Ларису Панченків, гадячан, які щороку приїздять на свято.  Кращою медсестрою мікрорайону визнали Тетяну Мотренко.

Відзнаку «Краща садиба мікрорайону» отримали: Любов Парієнко і Петро Бовсунівський; Катерина та Олексій Шимки; Надія та Микола Аврамки; Олександр та Олена Язєви; Сергій та Валентина Кудрявцеви; Галина Троян і Анатолій Косенко; Сергій та Оксана Федоренки; Анатолій та Любов Мотренки.

Окрім цього, традиційно відзначили ювілярів, а також пари, які цього року відсвяткували річниці подружнього життя.

По закінченню урочистостей сюрпризи не закінчились.  Відбувся розіграш лотереї (у призах – праска, олія, цукор та ін.), потім захоплююче фаєр-шоу, а на завершення  свята був феєрверк. Запальна дискотека продовжувалась до півночі.   

Оксана КириченкоСправжні господині копия

Парад парасольок копия

LIVE OFFLINE
track image
Loading...