Ювілейний мотофест-2018

Один із найстарших учасників мотофесту
Поділитися новиною

Один із найстарших учасників мотофестуЩороку, в останні вихідні липня, у Гадячі відбувається мотофестиваль. Не став винятком і цей рік – із 27 по 29 липня байкери з’їхались до нас на 10-й ювілейний зліт.

Гадячани вже звикли до реву моторів і тому, цього року йшли до річки на «Бабайку», щоб поринути в незвичну атмосферу. Усього на участь у фестивалі зареєструвались 250 мотоциклів, а відвідали його близько 500 гостей із усіх куточків України. 

Формат заходу залишився незмінним – традиційне наметове містечко для мототуристів.

DSC 2189

Любителі драйву почали збиратись на місці дислокації у п’ятницю по обіді. І хоч злива трохи «підмочила» усім настрій, та все ж першого дня учасники фестивалю змогли підсмажити кабанчика на вертелі і зварити смачнючу кашу.

IMG aa252348e4849a2ecb76f38f76cf2a5b V

Увечері гостям піднімали настрій гурти:  «Сrazy&Co» (м. Гадяч), «Rvani Shtani» (м. Полтава), «Край» (м. Гадяч), «Рассвет» (м. Дніпро).

У суботу колона мотоциклістів вирушила вулицями міста. Цього року байкери вирішили повернулись до давньої традиції і поїхали освячувати мотоцикли у Соснівку.  

0 02 05 b549154479c33743d790e88aab78ccd17a96b21ef148f27bd33ee10f698278d7 full

Під час вечірнього концерту присутніх розважали конкурсами, фаєр-шоу, а також виступами відомих рок-музик та гуртів: «Motoroad» (Чугуїв-Харків), «Сюзанна Елпі» (м. Київ), «Добрые Люди» (м. Суми), «Крылья» (м. Миколаїв), «Річі Колючий» (м. Харків).Річі Колючий м. Харків

Розіграш лотереї «підігрівала» східними танцями Діана Bastet, а «на солодке» – стрип-еротик-шоу.

Діана Bastet

Оксана Кириченко

Один із учасників мотофесту, Андрій Бабічев, приїхав у Гадяч із Дніпра з компанією. Але вони вирішили не просто відвідати фестиваль, а ще й ближче познайомитись із новим містом. Компанія побувала на оглядовому майданчику, в Гадяцькому підземеллі, Лесиному Гаю, синагозі, Всіхсвятській церкві, а також відвідала музей молотка.

Як висновок, мотоцикліст змонтував сюжет «Україна очима байкерів» про пам’ятки Гадяча і записав відео-звернення до мера міста:

А.Бабічев зліва«Действительно, в Гадяче очень много мест, но что бросается в глаза сразу – это полное отсутствие дорог. Их не то что нет, их нет вообще, как за городом, так и в самом Гадяче. Даже в центре и возле мэрии нет асфальта. То же самое с достопримечательностями – они заросшие бурьяном. Мы были в самом начале на обзорной площадки (оказалось, это площадка!) и она полностью заросла.

Не знаю, кто здесь мэр, но если ты смотришь это видео, реально, чувак – это город твой, эти люди живые, они здесь хотят жить и хотят жить в красивом городе.  Сделай здесь классные достопримечательности и дороги. И сюда повалят люди, повалят экскурсии и здесь будет классный туристический город».       

LIVE OFFLINE
track image
Loading...