Шукали зниклого 8-річного хлопчика

шукали
Поділитися новиною

шукалиПовідомлення про зникнення дитини надійшло з одного із населених пунктів Гадяцького району до районного відділу поліції близько опівночі 29-го липня від 40-річного батька.

Чоловік розповів, що того дня, близько 20-ї години, його син виїхав на велосипеді із ставка, але додому не повернувся. Самостійні пошуки не дали результатів.

 

На пошуки дитини залучили максимум особового складу Гадяцького відділу поліції, допомагали небайдужі жителі села та працівники підприємств, розташованих у ньому.

Хлопчика вдалося знайти вже на світанку наступного дня. 8-річна дитина пояснила, що просто заблукала у невідомій місцевості. Наляканого, але здорового та неушкодженого, хлопчика повернули батькам. Поліція закликає батьків бути уважними та контролювати дозвілля своїх дітей.  Не залишайте неповнолітніх без нагляду та подбайте про їх безпеку!  У разі виникнення підозри про зникнення дітей – негайно повідомляйте до поліції на телефон «102», аби якнайшвидше розпочати комплексні пошуки та не втратити дорогоцінний час.

ГУ НП у Полтавській області.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...