СБУ ПОЛТАВЩИНИ ПОПЕРЕДИЛА ПРО ПРОВЕДЕННЯ 1-3 СЕРПНЯ АНТИТЕРОРИСТИЧНИХ НАВЧАНЬ

counter terrorism
Поділитися новиною

counter terrorismЗ 1 серпня на Полтавщині СБУ проводитиме навчання зі спецтехнікою, озброєними правоохоронцями, обмеженням пересування та перевіркою документів

1-3 серпня на Полтавщині СБУ проводитиме планові антитерористичні тактико-спеціальні навчання. Вони відбуватимуться у кількох локаціях Миргородського району та низці населених пунктів області. Про це повідомила прес-група Управління СБУ у Полтавській області.

Силовики будуть відпрацювувати навчальні завдання в умовах, наближених до реальних. Це передбачає залучення спецтехніки і озброєних правоохоронців. У рамках навчання на окремих територіях також можливе тимчасове запровадження особливого режиму пересування людей і транспортних засобів.

Управління СБУ в Полтавській області попросило місцевих мешканців зберігати спокій. Мовжливе зосередженням військових та спецпризначенців. Також громадян просять належним чином реагувати на законні дії та вимоги правоохоронців: перевірку документів, огляд особистих речей, тимчасове обмеження або заборона руху транспортних засобів і пішоходів тощо. Всі ці дії відбуватимуться у рамках чинного законодавства.

У випадку виявлення зброї чи вибухових пристроїв, наявності даних про факти прибуття та перебування в регіоні підозрілих осіб і транспортних засобів, СБУ просить невідкладно повідомити про це на гарячу лінію УСБУ (0532) 511-838 або спецлінію поліції 102.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...