У Веприцькому ліцеї відбувся випускний вечір

DSCN5200 копия
Поділитися новиною

DSCN5200 копияІ знову хвилююча мить… У  ДПТНЗ «Професійний аграрний ліцей» с. Веприк Гадяцького району  нарешті прийшов той довгожданий день про який мріє кожен учень  — випускний вечір. У житті кожного учня настає момент розставання зі своїми наставниками.

Востаннє вишикувались на святкову лінійку дівчата  у  гарних сукнях  та  хлопці у святкових костюмах. Привітали своїх вихованців  класні керівники, майстри виробничого навчання, батьки та гості, які побажали випускникам успіхів, здійснення усіх задумів, щасливої та щедрої долі у житті.   
Слова вдячності звучали і з вуст випускників. Випускники підготували номера художньої самодіяльності. Кожен працівник ліцею відчув, що недаремно вкладав свою часточку у душі учнів.

Директор ліцею Берус І.В. та заступник директора з навчально-виробничої роботи Головко Л.І. зачитали наказ про відрахування учнів з ліцею та вручили атестати про повну загальну середню освіту та дипломи кваліфікованого робітника.
Ще для одного покоління випускників розпочалося доросле життя. Попереду – праця водіями, трактористами, овочівниками, продавцями, електрогазозварниками  чи  навчання у вузах, або служба в  збройних силах України. Але у будь-якому випадку бажаємо всім їм успіху, рівної життєвої дороги й обов’язково вдалих злетів.

У добру путь, дорогі випускники-2018.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...